Millet Koyar Bir Frag Bendende Mütevazi Frag ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sercan.!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Sercan.!

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Sercan.!
Arkadaşlar Öylesine Sıkıldım Gece Csdm Sw Girdim.Kastım Sonuc bu Çıktı.
Kesinlikle Bug wall aim gibi şeyler ykotur DEMOsunuda çektim atabilirim uploadlamadım çünküü :) 25,5 MB :) Alta Fragı Yaparken Kullanıdgım Cfg Yi de Koydum CFG "ALINTI" dır.
cHociL v2 sürümü cfg sidir sadece ben isimini deiştiridim girerken zorlanıyordum konsola
exec n.cfg yazarsanız görürsünüz saglamlıgını :) Ak47 de Fena :)

Önce Frag :) :[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4302/30432396155527295354427.jpg[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Ve Cfg :) : http://ul.to/4088ci

Arkadaşlar Frag İçin Lütfen Seviyeli Yorumlar !

Güzel frag cfg'nde galiba awp ön planda

güzel tbr.

csdm li sw de bnde yaparım :D

kardeş şimdi ben soclsiz swde ve cfqle fRaq kasanları hiç bi zaman tebrik etmedim =) çünkü siz değiL cfq'niz oynuyor.. Ayrıca Senin Koydugun fRaq Fun Bi Map ayrıca karşı team çok ezik bu fragı kasmak çokta zor olmamıştır diye tahmin ediyorum neyse nediyim emeğe saygı.

TbrikLer :) Bence Prof. Swde Kasmalısın :(

kardeş şimdi ben soclsiz swde ve cfqle fRaq kasanları hiç bi zaman tebrik etmedim =) çünkü siz değiL cfq'niz oynuyor.. Ayrıca Senin Koydugun fRaq Fun Bi Map ayrıca karşı team çok ezik bu fragı kasmak çokta zor olmamıştır diye tahmin ediyorum neyse nediyim emeğe saygı.
Senle Socl da kasalım istersen.
Kardeşim Demicem Yaşım 15
ALS 2010 AÇIKLANDI KAZANAMDIM :S 5-6 gün foruma giremessem :S bilinki ya öldüm ya pc kaLktı

ALS 2010 AÇIKLANDI KAZANAMDIM :S 5-6 gün foruma giremessem :S bilinki ya öldüm ya pc kaLktı
Kardeşim Ben Zaten Socl Kasıyorum =) SOCL Olmuyan Sw'de Hiç Kasamıyorum..Her türLü BirLikte Kasarız =) Cs11.SenOyna takıLıyorum =)

Konu açtım okursanız ! çok iyi our yorum atmayı untmayn

ßu arada ALS 2010 Ne ya :S SBS OLmasın o

Askeri Lise Sınavı ; o Ayrı Sbs Ayrı

Method Ve Diger Moderatörler Açtgım konuda cfg mi isteyen ler olmuş o yüzden Güncel yaptım belki o arkadaşa biraz yardımcı olurum

TeşekkürLer PayLasım :D

Dm de babannemi getrsem oda yapar :)

cHociL v2 sürümü cfg sidir
ahh duyqulandm şimdii :001_rolleyes: ^^ Cfq Saglam Olunca Playerda sağlam oluyor :001_tongue:

böhöhö dm sw :D
ben dm swde 100 5 oynadığımı biLirim base KaLarak tabi.D

Beyler Emeğe Saygı Duyun.Tartışma Yaratmıcak Ve Seviyeli Yorumlar Yapın.Eğer Beğenmediysenizde Tepkinizi Yorumda Belirtmeyin İçinizde Kalsın.Çünkü Tartışma Çıkıyor

Geri