-mo[N]arque- <a1m> UGGURR Resımdeki fakeyi görürseniz uyarısız banlayın.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ChaKaLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ChaKaLL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ChaKaLL
Ben socl harici kasmıyorum ama kingofcs de fakelerim piyasa yapıyormuş genelde 14.22 de takılıyor başka svlere takılıyor mu bilmiyorum gorurseniz kingofcsde bu nickte biri hemen banlayın

LİNK: http://img26.imageshack.us/img26/2434/91110060.png

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim

dogru soyluyosuun kardesm yanlıs anlama o.c coq faqe ****

dogru soyluyosuun kardesm yanlıs anlama o.c coq faqe ****
aynen katılıyorum sonra bu fakeler bırılerıylede vs atarlar noldu yenildin sonra ben değilim deyincede millet inanmaz

kardeş bu ahmet öncedende tanıyorm . 4 yıl önceden oda monarque kullanıyordu. Adam kasti bişi yapcagını sanmıyorm. tesadüf. Selametle.

Arkadaslar yardıma ıhtıyacım var lınklerı nası gızlıoruz bılen varsa nolur solesın

kardeş bu ahmet öncedende tanıyorm . 4 yıl önceden oda monarque kullanıyordu. Adam kasti bişi yapcagını sanmıyorm. tesadüf. Selametle.
Bende kac senedir kingofcs deydim önceden yoktu böyle biri geç bu işleri birader.

gelip nb ye ve başka yerlere name ye ismini yazdıktan sonra gidip fakem çıktı diyo herkes vermeyin kardeşim :S silin isminizi.

Arkadaşım benim tek demek istediğim orda burda bu ve benzeri nickler gorup bızlerden biri sanmamanız. amacım sadece bilgilendirmedir bu kadar.

Ahmet ibo Nicklerinizi aLdım kanka :D Fake Görürseniz benimdir :P :D :D

kardesim sen wallcısın seni çok gördm cs6 da fakelerin senden deli kanlıdır kesn

La bu adam senoyna da açıyo duvardan miLLete sektiriyo hep soranlara fakeyim diyo kendini reziL ettirmemek için sonra nb ye bi bakıyoruz aaa adam fakeyim dediği kişiliklerin fraglarını paylaşıyo galiba xD asdadsasd kayboL koçum buralardan.

La bu adam senoyna da açıyo duvardan miLLete sektiriyo hep soranlara fakeyim diyo kendini reziL ettirmemek için sonra nb ye bi bakıyoruz aaa adam fakeyim dediği kişiliklerin fraglarını paylaşıyo galiba xD asdadsasd kayboL koçum buralardan.
akıllı konuş benimle çocuk varsa popona güvenin HLTV sok veya ızleyıcı kım varsa vs atak ben zaten iyi oynarım anladın mı bana laf kalabalığı yapma burda konu nerden nereye geldi admin konu kilit.#

akıllı konuş benimle çocuk varsa popona güvenin HLTV sok veya ızleyıcı kım varsa vs atak ben zaten iyi oynarım anladın mı bana laf kalabalığı yapma burda konu nerden nereye geldi admin konu kilit.#

Çocuk ? fazLa konuşma bana git istediğini aç 3d waLL aim işlemiyo bize. bizde bu yürek varken farketmez ne açtığın. ben gördüğümü millete söyledim. beğenmiyorsan git. sadece ben değilim ayrıca bunları söyleyen çok kişi var. ;) yoL aL.

Khardesh`s konularda tartışma yaratmayı bırak artık.

Sana mı kalmış bekiri hemen banladın ghost diye bunu da banLa ? bi sorun mu var.

Bekir kim bi fikrim yok.Forumda kimseyi ghost diye banlamadım.Evet bana kaldı forumda tartışma çıkarıyorsun durmadan biraz daha uzatmaya devam edersen ceza alıcaksın uyarı.1

lan adam geçmiş wall açıyor buraya gelmiş fakem diyor millete bi gidin yaw ;)

Geri