20
EXE RANK
Method
Fexe Kullanıcısı
Evet Arkadaşlar, Pazatesi günü yeni yönetime geçiyoruz. Yeni yönetim için neredeyse her bölüme moderatör alacağız. Bu arkadaşları moderatör olmak istedikleri bölümlerdeki çalışmalarına göre alacağız. Yani moderatör olabilmeniz için Forumla düzenli olarak ilgilenmeli, moderatör olmak istediğiniz bölümde her gün en az bir konu açmalı, açılan konularla ilgilenmeli ve yardım etmeli, koyulmuş link varsa bu liklerin taratılıp sonucunun konulması, virüslü dosya varsa moderatörlere şikayet etmeli yada İhbar Bölümüne bunu yazmanız gereklidir. En önemlisi ise Türkçemizi doğru kullanmanızdır, Türkçemizi doğru kullanmayan arkadaşları yönetime almamakta kesin kararlıyız arkadaşlar!
Eğer Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar varsa aranızda lütfen bana mesaj atsınlar ve bu mesajda moderatör olmak istedikleri bölümleri yazsınlar(en fazla 2 bölüm). Attığınız mesajdan sonra o bölümle ilgilenip ilgilenmediğinize bakılacaktır Pazartesi gününe kadar ve Salı günü rütbeleriniz verilecektir, moderatör olmak istediğiniz bölümde gerektiği gibi çalışırsanız. Moderatör olmak istediğiniz bölümde bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.
Sakın moderatör olana kadar çalışiyim sonra çalışmam diye düşünmeyin görevini yapmayan kişilerin yetkileri hemen alınır!
Netbilgini.com Yönetimi
Eğer Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar varsa aranızda lütfen bana mesaj atsınlar ve bu mesajda moderatör olmak istedikleri bölümleri yazsınlar(en fazla 2 bölüm). Attığınız mesajdan sonra o bölümle ilgilenip ilgilenmediğinize bakılacaktır Pazartesi gününe kadar ve Salı günü rütbeleriniz verilecektir, moderatör olmak istediğiniz bölümde gerektiği gibi çalışırsanız. Moderatör olmak istediğiniz bölümde bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.
Sakın moderatör olana kadar çalışiyim sonra çalışmam diye düşünmeyin görevini yapmayan kişilerin yetkileri hemen alınır!
Netbilgini.com Yönetimi