Moderator Alımları Hakknda YENİ GELİŞME.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thefLy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

thefLy.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
thefLy.
Arkadaşlar yeni bir sistem. Biliyorsunuz bu forumda moderator olmak kolay değil. Çoğu kişi başvuruyor 2 kişi seçiliyor seçilen 2 kişi görevini yapmıyor. Bu yüzden forumda moderator alımlarını adminler gerçekleştirecek nasılmı?
Şöyle herkez paylaşımlarına ve ilgili olduğu kategoride paylaşıma ve ilgiye devam edicek zaten biz sizi görücez MODERATOR TEKLİFİ YAPICAZ KABUL EDERSENİZ YETKİNİZ VERİLECEK. Yeni sistem bu şekilde olucaktır.

NetBilgini Üst YÖNETİMİ.

güzel yöntem...

Saolasınız elimizden ne geliyorsa yapıyorus ;) Bilgilendirme için teşekkürler

Valla Şu Moderatörleri Seçerken Bi Banada Danışsanız Kötü Olmaz Yiğit Biliyosun 7/24 Msndeyim :)

Güzel Yönetim Bilgilendirme İçin Sağol.

Kardeşim Gördüğüm Kadarıyla 4 Mod'u Almıssınız Ben Moderatör Olmaya Talibim Forumun Kurallarını İyi biliyorum Ve Sürekli OLarak Online'm Yani Forumla İlgilenebilirim .. :) Savaş'a Msj Atmıştım Değerlendircem Demişti Yeterinde Mod Oldugunu Söylemişti 4 Mod Alındıgı İçin Tabi Bir Boşluk Oldu Cevap bekLiyorum.:)

Bu Şekilde Yapmak Gayet Mantıklı Çoğu Başvuran Moderatör Heves Etmiş Kişiler Olurlar Çoğunlukla Hevesleri Geçtikden Sonra Sıkılır Ve İlgilenmezler Sizin Dediğiniz Şekilde Zaten Sordugunuz Adam Forumda Hep Çalışmıs Kişiler Olucaktır. Bu Gelişmeyi Destekliyorum

Teşekkürler İlginiz İçin :)

dayı ben 2 aydır başvuru yaptm bi deneme moderator oldm ondada boş yere verilmedi moderatorlugum xS HAKSIZLK OLDU YİGİT

güzel yöntem:)

qüzeL yöntem ...

Geri