~ mOxit `.] vs [vnut`cpo] ~ Piarrhea

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Moxit*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Moxit*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Moxit*
Nerden bılecez onun oldugunu

Git kendine sor ! o olmasaydı ss koymazdım heralde .d

bu arada ben Matchless in kardesiyim

qweqw maho ya slm soyle qk onun tanır benı

Allah aşkına kendinizi bir övmeden durun yha siz kimsiziniz qk daha dunki bebeler gelmişler vs tamamlanmamış 6 ya 0 yendım dıyo yha pcm duzgun olsa sizin alayınızı alırım fpsm 20lere akdar düşüyor. Daha dune kadar kimse duck bilmezdi şimdi herkes duck biliyor Allah aşkınıza kendinizi övmeyın :@:@:@

Allah aşkına kendinizi bir övmeden durun yha siz kimsiziniz qk daha dunki bebeler gelmişler vs tamamlanmamış 6 ya 0 yendım dıyo yha pcm duzgun olsa sizin alayınızı alırım fpsm 20lere akdar düşüyor. Daha dune kadar kimse duck bilmezdi şimdi herkes duck biliyor Allah aşkınıza kendinizi övmeyın :@:@:@

ŞŞ orda durcan adam mıcıdı bende kacar die ss aLdım qeL senle atalım bu arada yas 16 !

Moxit kardesım clana girmek için sölemesi ayıp ***ünü yırtıosun sonra fake isimle clanı clanı kirletiosun bravo sana

Dream Piarrhea ya sor yenilmismi yenilmemismi :S

Adam Mıcımış :D

Onun olduğıunu nerden bilem kanıt ın var mı ???.

Kardes. Bi adam aim olduğunu bu kadar belli etmezki.Duvardan cıkmadan hs.Pubda ızlıyorum.Diğer abinde nadir mi ne ? :D
Clana gel diye ***ünü yırtıp vs diyip hile acan lalelerden degiliz.Ve son olarak bu ss'dekinin Piarrhea olduğunu kabul edersek.Vsde mahonun oynamadığını nerden bilicez ? :)

07 qencLiq snn de piarhea olduqunu bu kadar beLLi etmeni beklemiodum fotomu koyaRım bi kere ben abimle aynı ewde kaLmıorum anne we babamız ayrı ben babamla kalıyorum yani yeniLipte kendini sawunmayı cok iyi biLiomusun hLL !

sen kimsin Lan Piarreha kım allah askına yha ezıgın tekı sende yendım dıye hava atıyon

monRa kafana weririm snn adam oL qeRizekaLı inamıosan adamın kendisine soR !

qEL senLede ataLım yani :@

monRa kafana weririm snn adam oL qeRizekaLı inamıosan adamın kendisine soR !

qEL senLede ataLım yani :@

Adam sana demiş ki o adam kim de yendim diye hava atıyon gel beni yen yiyosa demiş :lol:

Kesn Şu Gürültüyü Enes Sende Gele Verip Geç Sinr Etmeyin Adamı :@ qeLe..

Geri