N[d]A ~ Delete Ekran görüntüleri Buyrun (hile diyorlarya bende koyayım dedim)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevdim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Sevdim

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Sevdim
Üst düzey yöneticilerden yardım istiyoruzz

Tartışma Yaratıcak Konular Açarsanız Tabiki Banlarım.Bu Konu içinde Geçerli.Gelen Yorumları Takip Edeceğim.Küfürlü veya Başka bir tartışma çıkması halinde konuyu kitleyeceğim

Kardeişm da dmeinki konuda Banlanıcak bi sebeb yoktu adamlar tartışmış bana ban atıorsun yakışıormu ?

Oto ss'de gh0s7 h4x kayboluyormuş ;] ayıkıyonuzmu ?

Ya nasıl kayboluor hala anlamıorum :S

Bilemiyorum herkez öyle diyor , hiç anlamam öyle işlerden ama bütün herkezin düşüncesi o.

Gerekni demiş ama oda bilmiyor..Herkz nerden biliyor onlardamı kullanıor anlamırom ?

Bilemicem KArdeşim.

İşte kimse bilemeden hile diorlar...Bi kere adam hile diyelim...Kanıt olmadan nasıl eliyebilorsunuz..Anlayamıorum :s

Osman Adama Aim Dedi ?

Yani bak bide bizimkinler bile adama aim dediler ? :s düşün onlar bile izlemeden anladılar

İŞte kimse bilmiyor ama çok konuşuor.. Maçta 3 hakem vardı..1 hakem hile dedi ve diskalifiye .. Sizce bizmi haklıyız hakemmi ?

Adamın pc ye giremeyince kesin hile diyorlar.Her hile dedikelriin pc lerine gireceklerse ss-record nşye :D

Ben maçın tekrarlanmasını istioırum ve HLTv nin açılmasını istiorum Bu konular bitmez ben açmaktan bıkmam yorumy azmaktan bıkmam :D

Ve heroyuncudan record alınmasını istiorum :)

kardeşim güzell kardeşim cd hack ac record al bak bakam gözüküomu ghos7 da böyle bişey ss aldınmı fotoda ghos7 gözükmeezz.

Nokta bitti

kardeş kendin record alırsan belli oluyormuş öyle diorlar...Ya çok kullandınız sanki biliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri