-n o v A.` & -zarAthos.`` FRAGGG

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

zarathos

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
zarathos
dqN sOnradaN Girdi . O aLmıs Fotoyu :))

LütfeN yaLwarırım DüzgüN yoRum Yapın . Saçma Konusup Azımı Bozduruyonuz baN Yioz xS

xr3rcjk29k9o7fq3cx37.jpg

tbrkler kardesm qzL fraqLar ;)

eyW qArdaş Eksik Olma -d sW'da sAqLaM Adam waRdı Quit Attı Hepsi . Sadece Bunları Ezmedik Yanlıs DüşünmeyiN -d-d

Tebrikler qüzeL Fraq.

Başarılar Kanka qL :)

TeşekkürLer ((=

qüzel frag bilege sglık .

eywallah ::

kardes su nowa ile snn cfgleri beqlioruz tşekkürler simdiden :)

kardes hala frag koyuonuz :D 20 tl veren kıng oluo b uzamanlarda blıonmu cs bıttıo lm bosuna frag kasıp koymayın :D:D:D

Coast Benim LafLarımı Soyleme . yıLLarımı VerdiM . HaLa Akşam 6'da OkuLdan geliyorum Gece 12*1*2 Yatana kadar pc basındayım cs kasıyorum sıkılınca cıkıp sarkı dinliyorum sigra içiyorum felan . BeN O KadaR Emek Ettim bu Gunlere geLdiM . 4 yıLdır Oynuyorum beN dqNcaN Benden de eski herşeyi o oretti zaTen Elimden Tutarak Duck Yapmayı Oretti . ScHabeL Eyw Kardeş . Bi Tane Delikanlı Desede qeL Langame OynayaLım . qeLsin Buraya Ewin Tapusunu Ortaya Koyuyorum ok3 ;]] Neyine İsterse Oynayalım

ßasArıLAr zArAth0s :F

Çok güzel fraglar yapmışsınız ama k1nqof vs vs sunucularında harcanıyorsunuz sen0yna alışın derim kardeş
ql.

saOLun KardeşLerim . BöyLe yOrum Yapın Canımı yiyin xD

KnqLik 25 tL oLmus dqN'ın Lafıydı . Hatta Bi Ara 1.6 Basladı 1.5'de Gh0s7 kullanan Cok diye . zOrLa Geri 1.5 Başlattım

Coast+ Efendi oL oKİ

eyW Abim as -d

Geri