~ n1s | unRiwaLLed Yani Tuncayı wSde Acı ACı Ezısım Gir Walla ACı ACı 9-0 8i Hs

2
EXE RANK

`-ToquAan*<qS>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-ToquAan*<qS>
arkadaslar adan fakeymis tuncayla anlastık ve Tuncay Benı wS de Yener Bunu bıLıorsunuz Herkesden Ozur dıLıorm.Tuncay Sendende Sen BEni Yenersin wS De oLdumu

Paint Diyenler Yakaştırlarsa Anlarlar Olmadıqını Onceden Diyem Ben

iLq y0rum ßenden HLL 0Lsn qnq ßiLeqine quvveT xD

zannetmiyorum tuncayın yenileceğini ya neyse:)

hLL oLsn :) Tuncaya yAzk oLdu Ama Tuncay ıı Cscı

Unriwalled Kolay Kolay Yenilmez Ama Eğer Kazandıysan Gerçektende Güzel Başarılar

hLL dogukan abime

Hll Ama Tuncay İyi Oyuncu Herkes Yenilir Ama Yinede Büyük Başarı ;)

Ahahahaa Lanbu Ws deqiLki

Zuahahhaha lamer misin olum sen gitmis fake mi yenmis bi kere ben n1`s clanı bırakalı 1 ay oldu :D:D:D benim yeni clan pLes sur lui` - unRiwaLLed ` eger ben böyle biri ile ws attıysam burdan kalkmak nasip olmasın bana :) gel sw ip wer herkezin gözü önünde ws atalım 200 şahit izleyici olsun yine affetmem eger böyle biriyle ws attıysam burdan kalkmak nasip olmasın bana ok git fake mi ez sen :D o kadar kolay mı beni ezmek kimi eziyon sen beni bilen bilir ben yaklasık 50 ws attım 1 kisiye yeniLdim oda qökhan yani MechuL^ sanırsam 20-14 dü ona bile zor ezilirken sana mı 9-0 ezilcem ha bide 8i hs way canına :D :D bi kere 9-0 yalanın bu kadarı :D yani 5 adam bari alsa n1`s inandırıcı olurdu biraz :D onuda alamamıs adam yazık :d:D bir kere 1 ay oldu ben o clan tagını bırakalı konuda actım ben pLes sur lui die bakabilirsin bi arastır sonra paylasım yap ok .. by

konu abuk subuklaşıyor kilit ?

ya kendi kafasına qöre koymus bir foto :D:D beni bilen bilir tanıyan tanır wersin sw ip atalım ws kim kime eziliyor :D bide 9-0 8i hs :D:D bizde yedik :D:D ok by

hhehehe ' tek keLime iLee fAkee.. ''

[quote="hir0']hhehehe ' tek keLime iLee fAkee.. '' [/QUOTE]

aha buyur adamda şahit ben bu ~ n1 `s clanı bırakalı 1 ay oldu sw ip werim top15 bak qit clan tagı'm pLes sur lui` ben bu kadar diyorum qerisini siz yorumlayın ok

fake adamla ws yapıyor sonra yendim diye Nb ye koyuyor yazık :D tuncay eL vermez sana toquan rahat oL :D

fake adamla ws yapıyor sonra yendim diye Nb ye koyuyor yazık :D tuncay eL vermez sana toquan rahat oL :D

saqol kanka :d arka cıktıqın icin fakemle ws atıp konu acıyor ya :D:D n1s bırakalı 1 ay oldu :D

n1s - unRiwaLLed in cfg si diye bi konu paylasılmısdı belki adam onu kullanıyordur nick ordan kalmış olabilir :)

2 nizide tanımıyorum ama güzel yenmişsin tbr.

Geri