nasıl bole ping oluyoo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

ömür124

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ömür124
beyler bız 3 ksıı netı kullanıyoruz ılk basta hıc pıng sorunumuz yoktu son 2 haftadur gunduz war gece yok neden olabılır acaba samsun bfra dayım ben bızım mahallede oynayanlarda pıng war telekomdan mı kaynaklanıyo acaba

Şimdi ömür, Merkez samsundan bafra'ya gelen büyük bir ihtimalle 2 tane ana adsl şekebesi var. Türk Telekom 2 Şebekeleri tamire aldı. Bende Kütahya-Simav'dayım. Ben adsl'de 2 şebekeye bağlı 100'ün altına inmiyor ping.

En fazla 4-5 gün bekle gene gitmezse eğer, 444 0 435'ti galiba yardım hattını ara, seni otomatik yönlendiricek burda sorun gidermek için 3'e falan basın der mesela 3'e bas gerekli sorun varsa giderir. Bide Ağ kablolumu kablosuzmu bu çok önemli çekiyorlardır bi yerden. Ağ şifrelerini kırmak Wlan denen programla artık çok basit. Benim evin karşısında Devlet hastanesi var, şifresini kırdım şuan ordan kullanıyorum.

Dediğim gibi yap. Olmazsa ara ana kabloları onarım yapın de yavaş de hemen gelirler.

kablolu ama gece olmuyo gunduz oluyo pıng 300 ile 400 araasında anlamıyorum rate ayarları fılan bence hıkaye bızım arkı yle aynmı netı kulanıyoz o def kasıyo onda da aynı pıng cfg de yok ben kac gundur beklıyorum arıcam ama ılgın ıcın sagol yınede

Bundan başka çözümü olmaz. Birde modemi resle, kabloları kontrol et en son senin yapabileceğin şeyler bunlar.

Çözüm bulundu olarak görüyorum ve konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri