0
EXE RANK
eRd0qaN
Fexe Kullanıcısı
Konumun kilitlenmesini istemiyorum ancak burc-x tarafından kitlemesini istiyorum
Arkadaşlar ne oldu?
Burc-x kardeşimiz wall hack paylaştı tamam kinqler için kötü olabilir ama yorumlarınız hep şu şekilde
1-"Annene ben sövmüyorum ama sövenler var" Adam üstükapalı küfür ediyor
2-"Paylaşma böyle konular yeter artık" Adamı yerin dibine soktunuz ve sanki her gün wall çıkarıyo
3-"Cs yi batırdın bıktım artık" Cs kendisi açık koymuş ve... :thumbdown:
Unutmayın arkadaşlar emeğe saygı önemlidir.Ben indirdim çıkardım diye ben kullanıyomuyum
120 yourmm vardı en fazla ve 113 kişi indirmişti ??? Hadi 13 admin-yönetici-modlar tarafından deneme için indirilse 100 üye !!!
En az 75 i artık wall kullanıyor
Ve hiçbiri Cesaret !!! Gösteremediği için "Saol teşekkür ederim" Diyemiyor
Unutmayın Yeni Gelenler Hemen Mod oluyor => Afedersin ama " Dün b*ktun bugün koktun "
Çoğu moderatörden eskiyim burada bu üyelikle olmasa bile eskiden daha çok çıkıyodu wall ve herkez saygılıydı saol diyordu kullanmasa bile !!
Böyle forum olcaksa yazıklar olsun .. Ban yiyebilirim ama gerçekleri yiyemem..Kimsenin Hakkınıda yiyemem
Burc-x ve Burc-x in hakkını yemeyenlere SAYGILAR
Arkadaşlar ne oldu?
Burc-x kardeşimiz wall hack paylaştı tamam kinqler için kötü olabilir ama yorumlarınız hep şu şekilde
1-"Annene ben sövmüyorum ama sövenler var" Adam üstükapalı küfür ediyor
2-"Paylaşma böyle konular yeter artık" Adamı yerin dibine soktunuz ve sanki her gün wall çıkarıyo
3-"Cs yi batırdın bıktım artık" Cs kendisi açık koymuş ve... :thumbdown:
Unutmayın arkadaşlar emeğe saygı önemlidir.Ben indirdim çıkardım diye ben kullanıyomuyum
120 yourmm vardı en fazla ve 113 kişi indirmişti ??? Hadi 13 admin-yönetici-modlar tarafından deneme için indirilse 100 üye !!!
En az 75 i artık wall kullanıyor
Ve hiçbiri Cesaret !!! Gösteremediği için "Saol teşekkür ederim" Diyemiyor
Unutmayın Yeni Gelenler Hemen Mod oluyor => Afedersin ama " Dün b*ktun bugün koktun "
Çoğu moderatörden eskiyim burada bu üyelikle olmasa bile eskiden daha çok çıkıyodu wall ve herkez saygılıydı saol diyordu kullanmasa bile !!
Böyle forum olcaksa yazıklar olsun .. Ban yiyebilirim ama gerçekleri yiyemem..Kimsenin Hakkınıda yiyemem
Burc-x ve Burc-x in hakkını yemeyenlere SAYGILAR