0
EXE RANK
Joker1903
Fexe Kullanıcısı

Başkan Fikret Orman, Portekizli yıldızın, yönetimden randevu talebine tepki gösterirken, "Böyle bir çağrı yapmak onun haddine değildir. Zaten bu olay çoktan noktalandı" dedi.
BEŞİKTAŞ'ın sorunlu futbolcusu Quaresma'nın dünkü Hürriyet'te yer alan, "yönetime toplantı yapma çağrısı" başkan Fikret Orman'ın sert tepkisine yol açtı. Orman, böyle bir çağrıda bulunmanın kimsenin haddine olmadığını, hele Quaresma'nın bunu hiç yapamayacağını söyledi. Quaresma defterini çoktan kapattıklarını ve açmalarının söz konusu bile olmadığını anlatan Orman, "Hiçbir futbolcu Beşiktaş Başkanı veya yönetimini toplantıya çağıramaz. Burası bir kurumdur ve herkesin üstündedir. Quaresma ile toplantı yapmak söz konusu bile olamaz. Zaten biz yönetim olarak bu konuyu tamamen gündemimizden kaldırdık. Geri dönüş mümkün değil" şeklinde konuştu.
İNDİRİM YAPMAYA NİYETİ YOK
QUARESMA, Ahmet Bulut'u arayarak, yönetim ile bir araya gelip sorunları masaya yatırmak istediğini söylemiş ve randevu almasını istemişti. Ancak Quaresma'nın bu adımı atmak istediğinde bile yıllık ücretinde beklenen ölçüde bir indirim yapmaya yanaşmaması dikkat çekmişti. Portekizli, "Beni istemiyorlarsa, paramı verirler giderim" diye rest bile çekmişti.
Haber Kaynağı: Hürriyet