0
EXE RANK
Ro3x``
Fexe Kullanıcısı
Dünyanın En İyileri 1.6 Oynuyorken Niye 1.5 Oynuyoruz ? ( Spawn, GeT_RiGhT, f0rest, vb.. )
Bende sizler gibi çok uzun zamandır 1.5 oynuyorum. 1.6'ya geçmemek için kendimce sebeplerim vardı (hileler, oyunun daha kötü olduğunu düşünmem, tanıdık ortamı olmaması vb.), ama son zamanlarda 1.6'ya biraz daha ısındım gibi. Alışınca 1.5'den daha zevkli ve güzel geliyor sanki oynaması, bazıları öyle düşünmesede. Birde hile konusu vardı ama sanırım artık pek farketmiyor.
1.5'in bırakılmamasının en büyük sebebi aynı arkadaş ort4mını 1.6'da bulamama kaygısı sanırım. Sizce de artık topluca 1.6'ya geçmenin vakti gelmedi mi? Bütün dünya 1.6 oynarken 1.5'e devam etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Bu konudaki fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Ayrıca ankete katılırsanız çoğunluğun neden 1.6'ya halâ geçmediğini öğrenebiliriz.
Bende sizler gibi çok uzun zamandır 1.5 oynuyorum. 1.6'ya geçmemek için kendimce sebeplerim vardı (hileler, oyunun daha kötü olduğunu düşünmem, tanıdık ortamı olmaması vb.), ama son zamanlarda 1.6'ya biraz daha ısındım gibi. Alışınca 1.5'den daha zevkli ve güzel geliyor sanki oynaması, bazıları öyle düşünmesede. Birde hile konusu vardı ama sanırım artık pek farketmiyor.