Nero 9 (Nero Micro 9.4.13.2d) Türkçe + Katılımsız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

jockeя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
jockeя
Alternatif:

Nero 8.1.1 Burning Rom'a özel hazırlanmış bir katılımsız kurulum. İdeal durumda, tek tıklamayla
30-40 saniye içinde Burning Rom'u gereksiz dosyalarla ağırlaşmadan sisteminize kuruyor. Yavaş sistemlerde
zamanlama farkından ötürü kurulumun yarım kalma olasılığına karşı kurulum penceresini tam değil de yarı
şeffaf olarak ayarladım. Öylesi bir durumda bir iki tıkla kurulumu tamamlayabilirsiniz. Yalnız Registry kaydının
başarıyla yazıldığını belirten, kimi XP'lerdeyse bazı Registry kayıtlarının yapılamadığını belirten pencereye
tıklamamanızı öneririm; her halükarda pencere kendisini birkaç saniye içinde kapatacaktır. Tıklasanız da
Nero kurulur ama üstüste iki kere.

Kurulum .exe'si sfx arşivi şeklindedir. Tek tıkla kurulum yerine manuel kurmayı tercih edenler dosyayı
WinRar'la istedikleri yere çıkartıp 'Nero 8.1.1 Burning Rom Setup' dosyasını açarak kurulum yapabilirler.
Bu durumda kurulum sonrası 'Nero 8.1.1.reg' dosyasına tıklayarak Registry kaydını yapmanız gerekiyor.

Kullanım dili İngilizce'dir. Aslında Türkçe ve birkaç dil daha ekleyecektim ama Burning Rom'un bu sürümüne
dil değiştirme butonu bile eklememişler.
Kayıt Defteri farklılıklarından ötürü bu Nero'yu Vista'da kullanmanızı önermiyorum.
Kurulum sonrası diskte kapladığı alan 55 mb civarı.
Herkese iyi kullanımlar.

İndir : 15,6 mb

http://rapidshare.com/files/61342618/Nero_8.1.1_Burning_Rom_by_yerdenizden.exe

OrjinaL Sürüm mü ?

Geri