Net Bilgini Turnuva Yapsin İstiyoruzzz!!!! Desteklemek için buyrun içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LoRd.^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

LoRd.^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LoRd.^
Netbilginin Admin ve modedtorlerinin Kendi Sececegi clanlara Kingofcs Arasinda Olan Bir Turnuva yapmasini Taleb Ediyoruz

[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2867/k449816counterstrike.jpg[/IMG]

Eğer Netbilginin Böyle Bir İmkani Yoksa Kingofdaki Sw Sahipleri ARkadaşlarimizin DEsteğini Alip BEraberce Bir organizasyon Yapalim Sw Sahipleri Ve Turnuvaya katilmak İstiyenler By- Burc-x e veya bana özel msj atarlarsa seviniriz!!!

ARMY Clan Sponsorlugunda Netbilgini Turnuvasiii

BAk Afişinizde BEnden :D:D
:blushing::blushing:

Sw bulursan turnuva olur :)

Neden Sadece Kingofcs ? Cfg masterlar mı oynucak ? bence socl bi sw de herkesin katılabilcegi birsey dusunebilirler.

Netbilgine özel sv ayarlarım ben çok basit 1hafta kiralarız sorun değil yani.
Yeterki Clan oLsun

Deneyimli Hakem imdir :)

arkadaşlar 1 haftaligina 2 sw kiraliyabiliriz yani cok para degil bizim cs die bie seerwer var hemde reklama ihtiyaclari var adamlarin bence seve seve kabul ederler

alansunucu da aynı şekilde olmadı kendi oyun platform um da atarız :)

Neden Sadece Kingofcs ? Cfg masterlar mı oynucak ? bence socl bi sw de herkesin katılabilcegi birsey dusunebilirler.

bildigimiz gibi senoyna scol kingof degil yani bir cakişma olur ondan dolaiy sadece kingof dedim ben tabi senoynayada ayi bi turnuva duzenlenebilir :):):)

Saten onemli olan kimin daha iyi oldugunu belirlemek bence. ve socl olursa goruruz kimler cfg master kimler bilek?

Benim için önemli degl valla :):) ben scolda kasiyorum cfg de tabi cfg daha iyi oluo ama :) Başka clanlarin katilmak isteyeceginden şupheliyim :D:thumbup1:

Biz katıLırz tabi Seviyeli ve Duzgun bir turnuva olursa socl fln anti-wall fln olursa .

LoC Gaming Since 2004 .

Biz Katılabiliriz.

oLabiLir qüzeL fikir : )

Bizde katılabiliriz.

Liwe`ru dbF | cLan since 2009

anti wal olursa tabi socl de normal socl olabilir 3.2 3.6 filan gereği yok

3.7 olursa daha iyi olur son surum :)

Tabi senin cfg geciyor 3.7 ve son sürüm 3.8 :) kikiki

normal socl olursa varız.

abfh nin dedigi gibi

Liwe`ru dbF | cLan since 2009 - 13.04.09

sxe Acılırsa Gelirim xD

Hertürlü farketmez.. :)

Evet herturlu farketmez.Bu arada cfg diyosun ya Record cekerim def kasarım k kardeşim ? HLTV den de diil ha normal pc den.

Yeterki socl son surum olucak antiwall olucak . Cfg masterlar dolmasın. ve wallcılar.

bırak ya cFq Le babamda ıı oynar qELın kaFeLerde def kasın yıyosa heLe TrojenLer ztn hıLe cıLer !

bırak ya cFq Le babamda ıı oynar qELın kaFeLerde def kasın yıyosa heLe TrojenLer ztn hıLe cıLer !

Spawn record alırım movie cekerim def oldugumu kanıtlarım ama cs yi bırakırsın tamam mı ?

Benim Sw var Socl Değil Ama kurdurabiliriz.Ben Kurcam Arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri