Netbilgini AiLesine Tüm Deneyimimle Bende Katılıyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kyodou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Kyodou

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.matraxclan.tr.gg
Kyodou
Sevgili Netbilgini aiLesi, 10 yıllık cs deneyimimle bende aranıza katılıyorum, beni bilenler bilir Kojinteki Kyodou~` nickm, uzun zamandır, cfg yapımıyla ilgileniyorum, coder miyim? buna siz karar vereceksiniz. Yakında paylaşım yapmaya başlıyorum, 2 gün içinde orijinal cfg mide koycam zaten, farkı göreceksiniz...
Netbilgini modLarına bir önerim var; Cs 1.5 içine Cfg Coder bölümü koyarsanız, karışıklık olmaz ve herkese daha çok yardımcı oluruz. Ayrıca kimin emeği çalınırsa daha çabuk anlaşılır...teşekkürler...

eyw kardeşm

Bakalim bizde 5-6 yildir bu alemdeyiz ama adini ilk defa duyuyorum enterasan :) Paylaşiminda başarilar

öncelikle hoşgeldin

cfg coder bölümü yazmıssın daha öncedende böyle öneri oldu ama bölüm eklenmedi bence gerekte yok.

hoşbulduk kardeşm, cFq coder bölümü olsa emeğimizi cfg nin içinde değilde direkt scriptler şeklindede paylaşırdık, böylece cfg paylaşımlarının içinde kaybolup gitmezlerdi diye düşünüyorum, böylece kendi cfg sini yapmak isteyen kullanıcılarada yardımcı olurduk...

Unpreticrtable kardeşm 10 yıLdır aynı nickLe kasmıyorum tabikide tanımaman normaldir, saoLasn bu arada:)

hoşqeLdin kojinteki

hoşgeldin paylaşimlarinin dev4m1n1 bekliyoruz :!

h.b kardeş saoLasın

Hoşgeldin Başarılar Dilerim ....

eyw saoLasın

Hoşgeldin aramıza kardeşim. CFG sevenler için yararlı olabilirsin ama ben defaultçuyum :)

hoşbuLduk kardeşm, cFq qeneLinde psikoLojik zaten, defsen daha iyi bilirsin... örn; yüksek mb li cfg lerin daha çok headshot atacağı düşüncesi qibi :)

Hoşgeldin kardeşim.

Aramıza hoşgeldin görelim seni. :)

Hoşgeldin.
Cfg coder bölümüne gerek yok sen cfgni paylaş :)
Başarılarının d-e-v-a-m-ı-n-ı dileriz :)

h.b. eyw arkadaşlar

H.g kardes CfgLerını bekLerım :D ama def kasıorm :) Türkceyıde Düzgün kullanırsan sevnırım

Hosgeldin :)

Geri