Netbilgini.com'a bazen giremeyenler buyrun çözümü ! Buradan sorunu düzeltin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Bazı arkadaşlarımız bi kaç gündür Forumumuza giremiyormuş. Geçen gün Cs oynarken heLd# adlı üyemiz ile karşılaştım ve bana 3-4 gündür Forumumuza giremediğini söyledi. Önce şaşırdım ben daha yeni çıkıp Cs'ye girmiştim... Msnini aldım ekledi ve dns değiştirip girebileceğini söyledim. Dediğimi yapıp dns değiştirdi ve hemen Netbilgini.com'a girebildi. Konuyu açmamın sebebi ise budurumda olan başka üyelerimizinde bulunabilmesidir... Sizden ricam lütfen forumumuza giremeyen arkadaşlarınız varsa aşağıdakileri arkadaşlarınıza anlatınız ve forumumuzda onlarıda görebilelim....

Niye Cs bölümüne atın bu konuyu derseniz genelde herkes cs bölmünde takılıyo burdaki konulara dikkat ediyor bakarken konuyu görüp arkadaşlarına yardımcı olabilrsinler diye...

Şimdi Resimlerle nasıl dns değiştirileceğini anlatıcam arkadaşlar...

1- Bilgisayarda "Denetim Masası" açılır. "Ağ ve İnternet Bağlantıları" bölümünde "Ağ Bağlantıları" Tıklanır.
axyas033.jpg

2- Açılan Ekranda Görülen "Yerel Ağ Bağlantıları"nın üzerine gelerek fare'de sağ tıklanır. Karşınıza gelen bölümden "Özellikler"e tıklanır
axyas034.jpg

3- Açılan Yeni ekranda "İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP)" bölümü işaretlenir ve "Özellikler" tıklanır.

axyas035.jpg

4- Yeni açılan bölüme "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullanın" yazılı bölümüne gelinerek yuvarlakta işaretli yer tıklanır. "Yeğlenen DNS Sunucusu" ve "Diğer DNS sunucusu" bölümündeki kutulara resimdeki gibi rakamlar girilir. Ardından "Tamam" tıklanır.

axyas036.jpg

5- "Yerel Ağ Bağlantıları" bölümüne geri dönerek, sağ tıklanır ve "Onar"a tıklanır...

axyas037.jpg

6- Artık www.Netbilgini.com a Rahatlıkla girebilirsiniz...

Lütfen Giremeyen arkadaşlarımıza anlatalım...
[size=small]Teşekkürler...[/SIZE]​

Savaş konun ismini değiştireyim ben öyle daha iyi olur.

Güzel konu #

Sabittir.

Ama yerini değiştirmek lazım. Forumda neler oluyor bölümüne taşı.

Tamam Değiştir

Tamamdır Savaş.

Evet Arkdaşlar bende Giremıyordum 2-3 Gündür Bugün dns Ayarlarımı dEğiltirdim Sordum başkasına Cok Az İnt Bağllantısı Yavaşlarmıs GüzeL Konu Eyv..

SAol süper

Bu problem TTNET'den dolayı oluşmuştu ve geçiciydi, şuan ve sonrası için inşAllah problem olmayacaktır, problem olabileceğinden dolayı konuyu aktif bırakıyorum.

Aynen Ya 1 Aydır Bende Giremiyorum.en sonunda Dns ayarladım Ama İnterneti Öylebir Yavaşlatıyorki Sadece Nb ye girerken Dns Yazıyordum Bunuda Hep Yapmak Biraz Zor Oluyor.Ama Savaşın Verdigi Dns İnterneti Yavaşlatıyormu Bilmem.

Yavaşlama yok ...

Bilgi için Teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler..

ztn benimkisi hep deg,ştirip :D

yasak sitelere girilmedi için xD

Geri