Netbilgini İçin İlk Soundtrack Çıktı Yorum Başına + Rep Referans netbilgini.com !

0
EXE RANK
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.anakonum.co.cc
№ώ ☺ fúĿĿmĭŊáŦéχ ₧™
[URL="http://img1.loadtr.com/b-402945-dj.jpg"][IMG]http://img1.loadtr.com/b-402945-dj.jpg[/IMG][/URL]

[size=medium]ώ ☺ [/SIZE][size=medium]₧[/SIZE][size=medium]™[/SIZE]
Grubunun İlk Soundtrack'i NB ' De !
Dj_№[size=medium]ώ ☺ f[/SIZE][size=medium]úĿĿmĭŊáŦé[/SIZE][size=medium]χ ₧[/SIZE][size=medium]™[/SIZE]

[U][SIZE=4][COLOR=#0000ff][size=med...ini.net[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/U]
Sizlere Yepyeni Arşivimi Sunuyorum
Svcilou Live Lay + Pjann0v Rmx Albümü
Soundtrack Rmx ile Sizlerleyiz !
Destek oLunuz ! Emeğe Saygı ...
By_№[size=medium]ώ ☺ f[/SIZE][size=medium]úĿĿmĭŊáŦé[/SIZE][size=medium]χ ₧[/SIZE][size=medium]™[/SIZE]
By_№[size=medium][size=medium]ώ ☺[/SIZE]Loww3 ₧[size=medium]™[/SIZE][/SIZE]
[size=medium][COLOR=blue]***İndir ***[/COLOR][/SIZE]
[size=medium]Tüm Hakları Sakldır! Belirtilen Sitelerden Ve Yapımını Gerçekleştiren Kişiden İzin Alınmaksızın Dağıtılamaz ![/SIZE]
[size=medium]Rar Şifresi:№ώ ☺ fúĿĿmĭŊáŦéχ ₧™ [/SIZE]
Ayrıca Facebook Grubumuz Açılmıştır !
Referans Olarak [COLOR=#417394]www.netbilgini.net[/COLOR] Gösterilmiştir ! Tüm Hayranlarımızı Ve Hayran Olacaklarımızı Bekliyoruz !

[size=medium][COLOR=#417394]â„–Ï â˜º â‚§â„¢ | Facebook[/COLOR] [/SIZE]

Not: Referans Olarak netbilgini.net Gösterildiği için bu Konu Açılmıştır !

Reklam olarak Algılanmamalıdır !

bakalım bi nasıl bi$imi$ ... sa0L payLa$ım için

eyw siz sağolun +repiniz verildi !

eyw saolsın bakalım nasılmış

saol + repin verildi indirmek istemeyenler facebook sayfamızdan dinleyebilir !

+ rep nasıl verdin :D

şarkıları dinledim bence 5 oara etmez nasıl öyle ya igrenç :S

Arkadaşım rar daki eski mixler onlar ilk amatör deneyimimiz ama senin beğenine göre , 2. olarak facebook sayfasında şuanda çıkan soundtrack var !
Şarkının İğrençi Olmaz ilk amatör deneyimimizi dinlemişsin rardakiler eski !

Konu'nun yeri burasımı ?

saol Ty Başarılarının Devam'ını Beklerz

Arkadaşım Onlar eski mx ilk amatör deneyimimiz onlarla oldu 2. si facebook sayfamızda yeni mixler var ve iğrenç değil 2. si senin tarzın değil diye iğrenç mi demen gerekiyor ? Biraz Saygılı Olurmusun . Biz Arabeskmi Yapıyoruz Burda ? Tahrik edici Mesajlar Yollama !
Kusura Bakmayın Referans Edildiği İçin buraya Koyduk !

BakaLım nasıL biis SaqoL PayLasım ıcn

kardes rar password ne :S

Arkadaşım Onlar eski mx ilk amatör deneyimimiz onlarla oldu 2. si facebook sayfamızda yeni mixler var ve iğrenç değil 2. si senin tarzın değil diye iğrenç mi demen gerekiyor ? Biraz Saygılı Olurmusun . Biz Arabeskmi Yapıyoruz Burda ? Tahrik edici Mesajlar Yollama !
Kusura Bakmayın Referans Edildiği İçin buraya Koyduk !

Banamı Diyorsun arkadaşım.?

kardess password sole be?

hayır kardeş sana demiyorum maximus skoyalle söyledim o saçmalamıştı rar pass yazdım zaten ! orda var

Geri