15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Geçmiş oLsun.Yazın hükümet konağının önüne araba park etmiştim, trafik polisi geldi artist artist laflar etti orda onunla tartıştık. Sinirlendim.
En sonunda birbirimize girdik, tabi kavga bu. Görev esnasında devlet memuruna yumruk attık atmaz olaydım dişi kırılmış...
Sonra dava açmış
6 gün sonra mahkemem var gene aklıma gelip duruyo moralim bozuluyor, öyle işte...
Dertler gene meydanda işte, üyelerin derdi aşkta bizim derdimiz mahkeme işe bak gelde küfür etme !!!
Benim derdimde bu :S
Aynen kardeşim işte kader böle kaderin içine edeyim bi bilsen her gün her saniye lanet ediyorum zatenevet kolay değil allah kolaylık versin kardeşim ama kızı çok sevişin işte kader be kardeşim ne yapcan kaderinde yoksa olmaz bu işler..
Burçum işte sabırLı oLcanYazın hükümet konağının önüne araba park etmiştim, trafik polisi geldi artist artist laflar etti orda onunla tartıştık. Sinirlendim.
En sonunda birbirimize girdik, tabi kavga bu. Görev esnasında devlet memuruna yumruk attık atmaz olaydım dişi kırılmış...
Sonra dava açmış
6 gün sonra mahkemem var gene aklıma gelip duruyo moralim bozuluyor, öyle işte...
Dertler gene meydanda işte, üyelerin derdi aşkta bizim derdimiz mahkeme işe bak gelde küfür etme !!!
Benim derdimde bu :S
Aynen burçum hepsi artist onların.Sağolun arkadaşlar kaldı 4 gün, bakalım ne olacak, adam memurda bağırmasınında bir anlamı yok, insan var sonuçta karşısında.
çok komik bir anı önceden davran mak lazımmış bence kankaBen 9 yıLdır bi kızı seviyorum. kız beni sevmiyo çıkma tekLifi etmiştim 2 kez ama kabuL etmemişti... 9 yıl tabi daha yaşımız 16 artık siz hesapLayın
şu 2 yıldır kızla aramız çok iyidi kanka falan diodu yani okulda tenefüslerde birlikte dolaşıyoduk koLuma giriyodu herkez bizi çıkıyo zannediyodu okuLda ama çıkmıyoduk tabi bu yakınlasması ddmki acaba etsem cıkarmı etmiştim yine kabul etmemişti.çok isterdim kabul etmesini hiç bırakmazdım onu.2-3 hafta önce bi olay yaşadım hani hep fiLmlerde görürürz ya sevdiği kızın manita işleriyle ugrasıyrlar falan işte facebook tayken bende sordum ona nasıl falan bana dediki birisine aşıgım ddm kim serkan diye biri falan ddi işte bana çıktıgı birisinin oldugu olmasaydı snnle cıkardım ddiğini söledi bana işte o zaman nasıl bi duyguymus anLadım .hayatta en çok istediim şeylerden biri onunla birlikte olmaktı olmadı unutmaya çalısıyorum 1 yıLdır görüşmüyoruz ama unutamıyorum 9 yıl koLaymı unutmak.
Bnce Hemen Söyle Sevdiğini Kıza. Sonunda ölüm YokBeyler 5 yıldır arkadaşım olan bir kıza aşık oldum. Kızda tık yok meyilli değil hiç. Her an aklımda bir türlü söküp atamıyorumNe yapmam lazım yardım edin lütfen.
Bütün arkadaşlara benden bir tek at.
15 Gün Sonra 19 Kasım 2o1o
19.11.2oo4 Yılında Babam Akciger Kanserinden Vefaat Etti
Babamın ölümünden tam 6 yıl sonra tekrar gelecek o gün..
Bu üzüntümü sizinle paylasmak istemezdim..
Fakat bazı arkadaslar babama agza qelmicek laflar söyledigi için hem 1 uyarıda bulunmus hemde sizlerle paylasmıs oldum![]()