Netbilgini Meyhanesi

15 Gün Sonra 19 Kasım 2o1o

19.11.2oo4 Yılında Babam Akciger Kanserinden Vefaat Etti :(

Babamın ölümünden tam 6 yıl sonra tekrar gelecek o gün..

Bu üzüntümü sizinle paylasmak istemezdim..

Fakat bazı arkadaslar babama agza qelmicek laflar söyledigi için hem 1 uyarıda bulunmus hemde sizlerle paylasmıs oldum :(

Mert kardesim coo..ok üzüldüm kardesim geçmiş olsun. :S

:( ah kardeşim ahh anlayamam acını ama :( Benm Şefsz peder evi terk etti 10yaşındayken

Sana da geçmiş olsunmu diyim ne desem bilmiorum ama serefsiz demene degmez sonucta baban o senin :S Mert nasıL babası vefaat etti die kim bilir nasıL uzuLuyodur. Gun geLir sende babanı ozLersin baban oLsun istersin . beLkide o duyguları su an bile hissediyosun . Bence aiLe oLmak annenin babanın olması hayattaki en quzeL sey .

Beyler 5 yıldır arkadaşım olan bir kıza aşık oldum. Kızda tık yok meyilli değil hiç. Her an aklımda bir türlü söküp atamıyorum :( Ne yapmam lazım yardım edin lütfen.

Bütün arkadaşlara benden bir tek at.

Derdime çare beyler ?

byLer önce Herkeze qeçmiş oLsn.Bnde biR kız sevmiştim 8 sene Boyunca. suaN En yakın qArdesmLe Cıkıyo :S böLe qArdes oLMaz oLsn.

Öncelikle Böyle Dil Olmaz olsun ragıp İçine ettin dilimizin
ÖhöncHeLiqLhe bhÖyLe DhiL oLmaz oLshun raqIq

Yahu bi kız var okulda felaket acık pas veriyo da cesaret yok çıkma teklifi falan edemiyom gari... :D ossun o da olcak ... :S :D

Bizde seviyoruz 5-6 yıldır ; )

ama kız sevmek o kadarda kolay değil ki , inan'ın sevdiğime pişmanım çünkü o olmasaydı ben bu sıkıntıları çekmeyecektim görücü usulü ne güzel evlenicektim ..

Sevdikte ne oldu diyor ya tekelci sinan zengin oldu :)

Sizlere tavsiyem aşk'ı çok iyi birşey sanmayınız her tarafı dikenli gül gibidir dokundukca canınız yanar ..

Geri