Netbilgini 'nden Clan Kursanız Kimleri Alırdınız ??

nbden kadromu çıkarmış la alayı bot (:

sonsuz katıLıyoRum

nb den deiLde
kAdRo ;

1 numara ANSWER ` [a $ q | m] ` *Ker']['enKeLe* hAmAchjj beN1o #qossoN qHiRecH uzun zamndır beraber oynuoruz cAsAn0wA biLen biLiR ...

ii foRumLaR herkese ...

haruunnnnnnnnnnncuğumu alrrrrrrırdım sonracığımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa övünçççççççç sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa denizz var tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonraaaaa sercaaaaaaaaaannn ama gost kullananıııııııııııııııııııııııı sonraaaaaaaaaaaaaaa tabikideeeeeeeeeeeeeeee.. kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuuuuuuuppppppppppppiiiiiii

hiçbiri adam etmez

sadasd qosson diyo osman havacının teki be kardeşim ;) sadece sözde zoom tutmayı bilmiyor...ayrıca lan nightbird sen bana clana gel dedin ben sana bişey demeden :S ne ezik insanlar var anca iftira...

yaaaaaaaaaaaa şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii caferixxxxxxxxxx kardeşime katılmamak eldeeeeeeeeeeee deilllllllllllllllll hepinizi toplasaaaaaam 1 adam etmessiniizzzzzzz ayooooooooooooOoOoOlLlLlL

Netbilginindeki bütün [Nadircileri] GHOST'cuları Toplar YaparDım cLanımı :D

[quote="-`DonnaioLo.`` t|]yaaaaaaaaaaaa şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii caferixxxxxxxxxx kardeşime katılmamak eldeeeeeeeeeeee deilllllllllllllllll hepinizi toplasaaaaaam 1 adam etmessiniizzzzzzz ayooooooooooooOoOoOlLlLlL[/QUOTE]

imzanı deiş rezil

yaaaaaaaaaa amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaa deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz barışşşşşşşşşş benle aşkııııııımmmmmmıımımım

Bu adama tecavüz mü ettiler ne oldu buna ?

qweqweqwe öyle kanka :D ben ettim .d

ben sadece kendimi alırdım :D

off herkez kendini alıyo nbye laf atıyo arkadaş anlamadım :S mustafa bir zamanlar bu sitede takıldında ünlenmeye başladın nankör herif!

Benı Kadrosunu aLanLara TsqLer :)
kuRcam kadRoya qeLırse akLıma qeLenLeri SoyLuyum

vaLiente
3nemyd0wn
Jok3r* yhanı beN xd
S3Lf!$h
outLaw
VoLtaGqıO
RequesteD-TR
vs vs. akLıma qeLenLer nb den

vaLiente ve 3nemydown senoyna banlist teydi hatırladığım kadarıyla ?

sadasd qosson diyo osman havacının teki be kardeşim ;) sadece sözde zoom tutmayı bilmiyor...

tmm işte zoom tutmayı bilmio adam zoomsuz (zs) oynuo :D

hava derken sanki bu sitede havalı olmayanmı waR kaRde$iM ...

yok be o kadar da değil sitede herkez havalı tamam ama hava olmadan cs olmuyo beee :) osman durduk yere hava yapıp ban attı bize biz birşey demedik ;)

Jok3r* -outLaw* qioVinco Requasted-TR Req To Req

Geri