Neyi çok isterdiniz?

En Çok Ne Olmak İsterdiniz?

• Çok zengin olmayı

Oy: 5 33.3%
  • Tuttuğunuz takımda çok ünlü bir futbolcu olmayı

Oy: 2 13.3%
  • Sanatçı olmayı

Oy: 0 0.0%
  • Kendim olmayı

• Aşık olduğum kızla olmayı

Oy: 4 26.7%
  • Çok akıllı olmayı

• Kullanılan toplam oy
    15
2
EXE RANK

~b[A]ck~ ;;4GANGSTA ^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~b[A]ck~ ;;4GANGSTA ^
Neyi çok isterdiniz?

-Çok akıllı olmayı
-Çok zengin olmayı
-Tuttuğunuz takımda çok ünlü bir futbolcu olmayı
-Sanatçı olmayı
-Kendim olmayı
-Aşık olduğum kızla olmayı

Edit : Anket Düzeltildi .. :)

İLK OY BENDEN :oops:

akıl olunca hepsi gelr :D

Akıllı Olmayı :)

Ronaldo'nun yerinde olsak iyidir.

Zaten akıllı oluğum için :D aşık oldugum insanla olmayı tercih ederdim. :D

Öncelikle birşey belirtiyim her akıllı "zeki" olan insan yukarıdaki ankette herşeye sahip olabilir..Paraya,aşk'a,sevgiliye,şan'a,şöhrete ve nama artık neyse ama düşünün Einstein'i ele alıyorum ben şuan yada Ronaldo artık her kim olursa olsun onlarda her şey var maddi olarak ama dinleri bizimki gibi değil onların inançları farklı biz Hz.Muhammed (s.a.v)'ın ümmetleriyiz :) Orası dini tarafı ama küçüklükten beri hep derim ünlü olup yabancı v.b olacağıma.Müslüman olurum kendim olurum derdim..Allah'a şükür çok şanslıyız "Müslüman" olduğumuz için... iyi forumlar

sanane kardes

hadise ile yatmayı

Öncelikle birşey belirtiyim her akıllı "zeki" olan insan yukarıdaki ankette herşeye sahip olabilir..Paraya,aşk'a,sevgiliye,şan'a,şöhrete ve nama artık neyse ama düşünün Einstein'i ele alıyorum ben şuan yada Ronaldo artık her kim olursa olsun onlarda her şey var maddi olarak ama dinleri bizimki gibi değil onların inançları farklı biz Hz.Muhammed (s.a.v)'ın ümmetleriyiz :) Orası dini tarafı ama küçüklükten beri hep derim ünlü olup yabancı v.b olacağıma.Müslüman olurum kendim olurum derdim..Allah'a şükür çok şanslıyız "Müslüman" olduğumuz için... iyi forumlar
kaderi napıcaksın yazılan neyse o olur .!.

selülütlü hadiseyi kim napsın la emma watson varken ?

[quote="~ |]Hadise sana gurban olsun ^^[/quote]
aynen kardeşim :D

Geri