Nickler İşte :)

1
EXE RANK

~ nokafejn

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ nokafejn
Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var. Bide ağzıma etse de vazgeçemediklerim. Evet, hayat çok garip..,

Giderken arkandan bakmam
yani yüzünden görmediğim hayrı
G*tünde aramam.

Coğrafya Sınavında '' Kuzey Yarım Kürede En Uzun Gece Hangisi '' Sorusuna, '' Gerdek Gecesi '' Yazan Öğrenci kardeşim.. Bişe demiyorm. (:

10 sezondur Ronaldinho'yu Türk Takımlarına bir türlü getiremeyen Fotomaç Gazetesi sende ayrı bi ******sın

Eğer profsyonel bir bilardocu olsydım btün o.çocuklarnı çıktkları deliğe geri skardım :)

Sınav pozisyonu alın ne lan ? Tamam giricek bizde biliyoz. Pozisyon falan ayıp oluyo Hocam

Dini bi programa denk gelip kanalı değiştirdikten sonra günaha girmiş gibi hissediyorum ben.

[FONT=&quot]
Sabah kalkar kalkmaz bilgisayarı açan adam yalnızdır[/FONT]

[FONT=&quot]
Ben bir inşaat firmasının başında olsam, yapacağım konut projesinin adını 'Cennet' koyarım. Slogan hazır 'Mekânınız Cennet Olsun.[/FONT]

Öğrencilik hayatım da en sevdiğim söz
Hocam Veren Çıkıyor mu?

- Nerelisin ? diye sormuştu; oralı olmadım..Tepkisizlğimi görünce o da oralı olmadı.. Artık ikimizde oralı değildik hemşeri sayılırdık...

ya olduğun gibi görün, yada psikoloğa görün..
clip_image001.gif

Konuşma, bir bayanın etekliği gibi; ilgiyi sürdürecek kadar kısa, konuyu kapsayacak kadar uzun olmalıdır.

Yalnızlık, göster oğlum mutluluğa pipini..

Bekaretini evleneceğin adama veriyorsun da.....Kim bilir dudağında kaç doğmamış çocuk var...Hadi kadın söyle..! Dudakların kaç aşka gebe...?

SénSizLik DünDé kaLsın qeL şimDi... ßuqünüm yaRınım qéLécéqim oL... ,)

Hєя sєvєи sαhтє çıкıчoя иєdєи ?
Çünkü GєŁєи dє чαŁαиcı gidєи dє ..

♥~Sєиi sєиsiz sєvмєk†єи ЧoЯuĿduм ~♥

ѕαηα qєℓ ∂єѕєм вı ∂ıуєвıℓѕєм.
ѕєη∂є вєηıм qıвı ѕєωєвıℓѕєη.
ѕєηı ¢σк ѕєω∂ıм.
вıя σмυя ωєя∂ıм ѕєη∂єη ѕєωєя∂ıη qσяєвıℓѕєη... </3 .

Duygularımı anlatırım ben sana anlamasanda sen gene boşver..
Dilimin ucundadır acı gerçekler söyleyemem sen gene boşver..
Bana derdin ya üzülme artık , bana derdin kaybettin..
Es geçtim bunları artık . sen beni boşver kendine iyi bak..

Geri