~ninjafAre;;4JUSST? Frag movie Ve Kullandığım Orj Cfg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Screa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Screa

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Screa
eywallah kardesim :)

Ne muyatı la murat kuzenım ben ufuk :D

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım ama cfg videodaki cfg zaten değil.Birincisi net_graph 1 bu cfgde ama senin videoda net_graph 0 .İkincisi cross rengi senin videoda sabit ama koyduğun cfg de renkli.Ben ihtiyacım olmamasına rağmen denerim çünkü gözlemlemeyi ve denemeyi severim can sıkıntısı.Senin cfg yi denedim hadi dedim belki o consoldan bunları oyun içersinde kapatmıştır ama cfg hiç iyi değil her zaman söylerim bende daha iyileri mevcut ihtiyacın varsa atarım.Yani kısacası arkadaşlar cfg videodaki cfg değil ona göre indirin.Ve cfg paylaşanlar; sizde insanları yanıltmayın!!!

Teşekkür ederim.

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım ama cfg videodaki cfg zaten değil.Birincisi net_graph 1 bu cfgde ama senin videoda net_graph 0 .İkincisi cross rengi senin videoda sabit ama koyduğun cfg de renkli.Ben ihtiyacım olmamasına rağmen denerim çünkü gözlemlemeyi ve denemeyi severim can sıkıntısı.Senin cfg yi denedim hadi dedim belki o consoldan bunları oyun içersinde kapatmıştır ama cfg hiç iyi değil her zaman söylerim bende daha iyileri mevcut ihtiyacın varsa atarım.Yani kısacası arkadaşlar cfg videodaki cfg değil ona göre indirin.Ve cfg paylaşanlar; sizde insanları yanıltmayın!!!

Gerçekten arkadaşım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Fakat editi ben yapmadım arkadaşım yaptı ve edit de belli olmuyor farkındaysan ben kullandıgım cfg paylasmak ıstedım devamlı istiyorlar diye. Yani yanıltılmış bi durum yok k.g :)

Lan özenti senden başka özenti yokla böle dünyada olum benim yaptıgım fotografları alıp niye nb ye koyuyon ?? sillan o fotoyu

basarılar...

Lan özenti senden başka özenti yokla böle dünyada olum benim yaptıgım fotografları alıp niye nb ye koyuyon ?? sillan o fotoyu

Cfg diye dilenen bebeler adam olmuş ;)

Öğreneceksin şu oyunu murat :)

ljksdaksgbdvsadsaşojouasd la bebe senin anlama kapasitendenden süpeliyim ben csden konu acmadım hem senle vs attık eline verdim unutma bot. o fotoyu silecen olm bak cok sinirleniyom. sil diyorum ts de ana bacı katmaya başlıyorsun özürlü kardeş.

Ts gelsen emin ol ben yapacagımı biliyorum . Tartışma yaratma şurada cevap yazmaya bile üşeniyorum senin gibi bebelere. Evde dersini çalış bebeğim =)

Teşekkürler biride nickini shx ninjafare yazmıs perfetto'da takılıyodu :D

Geri