Niye bir Coder bölümü yok ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

fofofo123xxx

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
fofofo123xxx
Reklam yapmamak ıcın yazmıyorum bi cs sitesidne gordum ki çoğu cs sitesinde war , Cfg coder bolumu war we oraya norecoil komutları flan ekliyolar ayınlatma komutları flan ekliyolar insanlarda cfglere kaydedip kendılerı cfg yapmıs oluyor fps artırıcı şifreler war kimilerinin işine yarayabilir Hmde yeni komutlar gelmıs olur cfglerde denerız cfg paylasımı artar + Kim coder kim değil görmüş oluruz bi yandanda (:

Benim amacım size değil herkezin önerisini almak sadece benım dememle olmaz.

coder diye bir şey olaydı olurdu =)

Benım ıstedıgım tekşey herkez böyle no recoil komutu filan koysun tek tek herkez kafasına göre aim kodları koysun birisi farklı birisi farklı gelsin ler kopyalasınlar yapıstırsan not defterıne cfg yapsınlar . cfg paylasımıda olur hemde hangı kodun ne ıse yaradıgını ogrenıp coderım dıye gecınenler coderlık ogrenır belkı ...

kardeş aynısını yapmak için paylaşıma gerek yok indir indir aç içini bul .D

aynen olsaydı iyi olurdu

Da neyin ne oldgnu blmek bılgılenmek daha keyifli değilmi ?

bide skin bolumu :S

Evet o konudada haklısın.

Ben CFq coderim diyen insanLarın çoğu sadece kopyala yapıştır uzmanıdır.

Bu yüzden oLabilirmi öyle bi böLümün açıLmaması ? MiLLet bi yerden görcek hemen buraya konu açıcak sonra CFq coderim diye geçinecek :)

Forumda 2 tane coder var acılsa iyi olur geirisi boş :D

evet bencede olablir timeover coast gibi kaliteli cfg coderlar var düşünülmeli :)

forumda coder diye bişey yok coderin anl***** değiştirdiniz oradan buradan 2 kod görmekle coder olunsa söyliyeyim rahat ezberlerim tüm kodları.önemli olan o kodlardan yeni bir şey üretebilmektir.bunu yapabilen birini görmedim...

forumda coder diye bişey yok coderin anl***** değiştirdiniz oradan buradan 2 kod görmekle coder olunsa söyliyeyim rahat ezberlerim tüm kodları.önemli olan o kodlardan yeni bir şey üretebilmektir.bunu yapabilen birini görmedim...

örnek ver cfg yi eliyle yazan bi kişiyi :)

var şu senin kyullandığın cfgnin içindekileri yazan adam ;) gerisi boş %100 copy paste coder demek yeni bir şeyler üretebilmek demek biri sana bir şeyi yaz diyince yazmalısın yazamıyosun kaydettiğin bilgilere bakıyosun kendine coder diyosun böyle bir şey olabilir mi :)

Reklam yapmamak ıcın yazmıyorum bi cs sitesidne gordum ki çoğu cs sitesinde war , Cfg coder bolumu war we oraya norecoil komutları flan ekliyolar ayınlatma komutları flan ekliyolar insanlarda cfglere kaydedip kendılerı cfg yapmıs oluyor fps artırıcı şifreler war kimilerinin işine yarayabilir Hmde yeni komutlar gelmıs olur cfglerde denerız cfg paylasımı artar + Kim coder kim değil görmüş oluruz bi yandanda (:

Bu devirde coder olmadigi icin Coder Bolumu yok :glare::wink::wink:

giovinco allahaşkına felsefe yapma bana şuanki cfg coder söle ama o adam şunu çıkardım desin eğer sen cop+paste yapıyosa ve onlardan bi cfg yaratıyosa o benim içiin cfg coderdır.Her taraftan kodlar bulabilir ve bunlarla cfg oluşturabilir yeni kod çıkarmasına gerek yok oke :)

giovinco allahaşkına felsefe yapma bana şuanki cfg coder söle ama o adam şunu çıkardım desin eğer sen cop+paste yapıyosa ve onlardan bi cfg yaratıyosa o benim içiin cfg coderdır.Her taraftan kodlar bulabilir ve bunlarla cfg oluşturabilir yeni kod çıkarmasına gerek yok oke :)

Cfg coder'in anlamini ogren gel laf kalabaligi yapma ;)

Kopyala - Yapistir'dan cfg yapsan ne olur milletin kodunu aliyosun ;) emek hirsizligidir bu .#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri