No Recoil ! Programsız cfgsiz !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Concons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Concons

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Concons
Arkadaşlar bu benim ilk konum ve bişeyler paylaşmak istedm sizlerle (:

Ben uzun zamandır Mermi sekmeme programları falan arıodum mal gibi :D:D:D

Ama kendimde farkıma vardım...!

Siz şimdi gidin bi duvara bomboş tarayın ! mermi nereye doğru gidiyor ??! Yukarı değil mi ?!

Adamla karşılıklı ateş ederken Direk mouse asaqı cekin yere doqru genelliklede AK47 Silahında goruceksınız cok işe yarıyor benden tavsiye (:

:D değişik bi konu olmuş:D

La Alican Sen 1.6 Ya Yorum Yazarmıydın .! :D

Siz şimdi gidin bi duvara bomboş tarayın ! mermi nereye doğru gidiyor ??! Yukarı değil mi ?!

Adamla karşılıklı ateş ederken Direk mouse asaqı cekin yere doqru genelliklede AK47 Silahında goruceksınız cok işe yarıyor benden tavsiye (:

Millet mouse u her defasında aşağıya çekmemek için program arıyo zaten... kapiş ;)

Millet mouse u her defasında aşağıya çekmemek için program arıyo zaten... kapiş ;)

Adamada tutma o zaman silahi otomatik gitsin git oto aim hack bilmem ne indir.! cok mu zor mouse asaı cekmek kardes ?! Sensitivy 7 yap mouse oynattığın an zaten direk adam ölür.
Gelip bana burda artislik taslama.Oynamayı bilenler bunları zaten yapıo Kapiş !! ;)

Eyv arkadaslar :D:D Çok müthiş bi cfg paylaşmayı düşünüorum yakında (: ona daha cok olumlu ilgi olacağından eminim (:

wallaha mı la biz bilmiyorduk

mal ya

millet bunları aştı yinede teşekküre gerek duymuyorum :)

SKO SEN coqmu akıllısınlan l0l millete ne bidi bidi yapıon adam akıllı anlatmis!

Skoyal sen bi bok bilsen zaten cfg kullanmassın Noob. İnsanlara yardımcı olmaya calısıorz gunde en az 2 3 konu acılıo adam gibi aim cfg şu bu için sende onlardan biirisin ;)

adaM güzeL anLatmış zaten keleşle bebe gibi taramazsan adam vuruyorsun coLt'u anlatmama gerek yok ayrıca LoL'un anLamını bilmiyorsun gaLiba sanane ?

millet bunları aştı yinede teşekküre gerek duymuyorum :)

Bence cs oynayanların %75 i hala bunları aşamadı kardeşm (: Zaten bunları aşsalar hergün cfg cfg cfg die bin tane konu acmazlar ! Defualt kasarlar dıme ? ! Haksız mıyım ? He bu arada ben bu konuyu milletten teşekkür almak için açmadım zten hiçte ilgilenmiyorm repmiş teşekkürmüş alın hepsi sizin olsun

Adamın demek istedigi hilesız oynayın adam gibi oynayın ama bunu anlicak beyin nerde ????

Geri