benim kac kere cıktı olm ohooo sayamıorm bile ; ) Özelden yazın bu tür şeyleri adamın konusunu bozmayın lütfen
alm1ra oynamayımı biliyo ya allah askına yapmayınNo `se Resist[a] # Temiz [BencE]
olm özelden yaz sana bi söveyim cıldırtma adamı actıgım konuya pisman ettirme sizin yüzünüzden nb ' de konu mu acamıcaz arkadas git cöplügünde oyna . adam vs atıor sen neden bahsediorsun bak adam silmiş videoyu bugun demekki neymiş bilmeden konusmayacaksın arkadasm bi arastır bakayım nie sildi. .
Burda konusuorsun ya nedn biliormusun kuyruk acın var ezdik aslanım seni : )
BİRDAHA BENİM KONULARIMA YORUM ATMA JABOZ SENİN GİBİ GEREKSİZ Bİ ADAMIN YORUMUNA İHTİYACIMIZ YOK BİZİM : )
Vs konusu acıyorum burada yaptıgın muhabbete bak işte o kadar beyinsizsin sen
Ban İstiyorsun Galiba ?eskyye nekdarmsnden dil döktün kimbilirbeyinli insan burda 2 gramlık aklınla milleti kandımaya çalısıyosun milletde salak ya senni nekdar iyi ve dürüs bir insan oldugunumu düşünüyo sence niye gerçekler söyliyince biryerinemi batıyo onu yapan senin eski takım arkdasındı ben degildim oke demeki o bile biliyodu sende ne boklar oldugun beyinli insana bak 2 gram aklıyla mileti keklemeye çalısıyo burda söversen benimde nasıl sövdügümü çok iyi biliyosun sk gamingden boş kalmaz ellerim
![]()
valientenni videosu süperdiadam ortadan izliyo göya ama ne görüyosa hemen adamalrın oraya yönleniyo Ventden millete söylüyo eskynin elerine saglık
cekununda aimbot kulandıgını eski takım arkdaşları söylüyor zaten RoL Clanından arkdasları