No`se Resist[a] # Ce[k]u* `x7 |vs| Heroe Turc`s # aLm1Raa*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLiente.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

vaLiente.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLiente.
Engin arkadasımız attıgı vs'yi paylasmak istiyorum malesef vs bitmeden arkadas quit cekiyor.

TebrikLer engin ; )

helal engın :D bılegıne kuvvet :D

Ceku engin recoil olduğunu açıklıyor. Ve serhat seninde ghost olduğun ortaya çıktı.

La Ghost Norecil Ne Demek Hepsi War Bende Nadir Amcamın Oğlu Gelin Sizede İndirim Yapıp Alayım
Allahm Ya Olm Yemeyince Böle Yaparsınız Almire Cok Met Ediyorlardı Hani Ne Oldu Real Aldım Quit Attı Ghost Dedi 3D Dedi

No`se Resist[a] # -Ce[k]u* `x7
ALAYINA GİDER ;)

Saol Burak Ve Serhat :D:D

benim kac kere cıktı olm ohooo sayamıorm bile ; ) Özelden yazın bu tür şeyleri adamın konusunu bozmayın lütfen

thefly macta yaraladık bıraz :) arkadas ağlıyorda o konu kalkalı asır oldu :)

engin abi bunlar seni cekemiyorlar daha dogrusu sizin clanı çekemiyorlar sizi cekemeyenler anten taksın ;)

alm1ra oynamayımı biliyo ya allah askına yapmayın :) No `se Resist[a] # Temiz [BencE]

valientenni videosu süperdi :):):):) adam ortadan izliyo göya ama ne görüyosa hemen adamalrın oraya yönleniyo Ventden millete söylüyo eskynin elerine saglık :D cekununda aimbot kulandıgını eski takım arkdaşları söylüyor zaten RoL Clanından arkdasları

olm özelden yaz sana bi söveyim cıldırtma adamı actıgım konuya pisman ettirme sizin yüzünüzden nb ' de konu mu acamıcaz arkadas git cöplügünde oyna . adam vs atıor sen neden bahsediorsun bak adam silmiş videoyu bugun demekki neymiş bilmeden konusmayacaksın arkadasm bi arastır bakayım nie sildi. .

Burda konusuorsun ya nedn biliormusun kuyruk acın var ezdik aslanım seni : )

BİRDAHA BENİM KONULARIMA YORUM ATMA JABOZ SENİN GİBİ GEREKSİZ Bİ ADAMIN YORUMUNA İHTİYACIMIZ YOK BİZİM : )

Vs konusu acıyorum burada yaptıgın muhabbete bak işte o kadar beyinsizsin sen

Konuyu kilitlerseniz sevinirm bir gereksiz insan için forum zevkimizden oluyoruz

Herkese Son Uyarım Konulara Düzgün Yorum Atın.!

olm özelden yaz sana bi söveyim cıldırtma adamı actıgım konuya pisman ettirme sizin yüzünüzden nb ' de konu mu acamıcaz arkadas git cöplügünde oyna . adam vs atıor sen neden bahsediorsun bak adam silmiş videoyu bugun demekki neymiş bilmeden konusmayacaksın arkadasm bi arastır bakayım nie sildi. .

Burda konusuorsun ya nedn biliormusun kuyruk acın var ezdik aslanım seni : )

BİRDAHA BENİM KONULARIMA YORUM ATMA JABOZ SENİN GİBİ GEREKSİZ Bİ ADAMIN YORUMUNA İHTİYACIMIZ YOK BİZİM : )

Vs konusu acıyorum burada yaptıgın muhabbete bak işte o kadar beyinsizsin sen

eskyye nekdarmsnden dil döktün kimbilir :D beyinli insan burda 2 gramlık aklınla milleti kandımaya çalısıyosun milletde salak ya senni nekdar iyi ve dürüs bir insan oldugunumu düşünüyo sence niye gerçekler söyliyince biryerinemi batıyo onu yapan senin eski takım arkdasındı ben degildim oke demeki o bile biliyodu sende ne boklar oldugun beyinli insana bak 2 gram aklıyla mileti keklemeye çalısıyo burda söversen benimde nasıl sövdügümü çok iyi biliyosun sk gamingden boş kalmaz ellerim :D

eskyye nekdarmsnden dil döktün kimbilir :D beyinli insan burda 2 gramlık aklınla milleti kandımaya çalısıyosun milletde salak ya senni nekdar iyi ve dürüs bir insan oldugunumu düşünüyo sence niye gerçekler söyliyince biryerinemi batıyo onu yapan senin eski takım arkdasındı ben degildim oke demeki o bile biliyodu sende ne boklar oldugun beyinli insana bak 2 gram aklıyla mileti keklemeye çalısıyo burda söversen benimde nasıl sövdügümü çok iyi biliyosun sk gamingden boş kalmaz ellerim :D
Ban İstiyorsun Galiba ?

Okan kilitle konuyu walla bu adam yüzünden küfürbaz olacaz. Bunun forumda durması hata kirletiyor forumu yemn ediorm. Ricam senden konuyu kilitle.Banlasan yeridir yahu yeter

valientenni videosu süperdi :):):):) adam ortadan izliyo göya ama ne görüyosa hemen adamalrın oraya yönleniyo Ventden millete söylüyo eskynin elerine saglık :D cekununda aimbot kulandıgını eski takım arkdaşları söylüyor zaten RoL Clanından arkdasları

La Japoz Bot'u Adam Ol Serhat Her Zaman Ortada Tamammı Yoksa Sizede Çaktık Diemi Böle Yapıyorsunuz KİTLEYİN bu Konuyu ya Çekemiyorlar Hemserm :D

GElin maç atalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri