NON CLAN mac sonrası hile tespit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Mik0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Mik0
Non Vs Homeland maçında Hile açan aciz insan ( unuqie )

Maç esnasında açıp yardıran maç öncesi istediğiniz anda tw verilir diyen Unique.

Atılan maçta hem kendisi yardırdı , hemde kendi sayesinde arkadaşarına yardırdı.
Maç ortasında tw istedik odalarına gittik kaç yıllık oyuncu olan öyle tanıtan kendisini unuqie bende tw kurulu değil dedi.
Oyundan düştü ve inexinferisi saklayıp ismini RESİMLERİM yazmış.Ss dede gözüküyor herşey ortada.

Forumlarda , ts lerde , oyun esnasında , kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanan kaç yıllık player olduklarını iddaa eden adamlar.
25g3q.jpg

Buda hilesiz kastığı yer ;

25fwj.jpg

Homeland | CaPk!n[$s$] <DG>

Kandik oynamayı bıLmez zaten kastıysa bı maçta sorun vardır kesin :)

NoNlar Adamlar Kinq Adamlar Türkiyenin en iyi 1.5 clanı :D qwe Demekki Nymıs Fazla atar ***e batar.Kendini Öven Non Clanı :D Unıgue acmaınca maclarda yazık eksilere düşücek nerdeyse qwe :D

Bzde unquiesz cok 11-1 12-0 10-2 attk dmk ki unique yokmş :D

Yakıstıramadım bılader ... Helal olsun Sıze La Homeland :)

adamların süper Mod'u var az sonra konu kapanıcak amada brava Dedektif Miho adamlar GOSSSSGOCA NON GLANI

eyw arkadaşlar herkezin bilmeye hakkı var sağda solda artist artist konusmaya gerek yok .

Helal olsun milletin nasıl adam olduğunu görüyoruz yavaş yavaş ;)

Non cLan frikik werdi ;)

bellı saten temız kasamazlar acın yardırın

Hamsi TAva yaziyor :)

homeland helal size buldunuz non un bundan sonra yapacagı tek şey o adamı atmak olmalı bence olen cenk bide temiz diyordun adamlarını :D

Krallara bi ql ..

since 2011 clanının efsane olmasıda bir garip Efsane'nin sözlük anlamını bilmiyorlar sanırım herneyse 1.5'le işim yok artık polemiğe giremiycem ama sxe çıkana kadar oynamayıp kullanmalarıda absürt.

lama denen cocuk git homelandın alayına sor beni tamammı

KONU TARTIŞMA YARATMAZ,
PC'ye girilmiş bulnmuş !
KONU DA HERŞEY ORTADA -

HERKEZE RİCA EDİYORUM-
KONUDA SEVİYELİ OLUN KAPANMASIN QL

Seviyeli yorumlar yapın arkadaşlar konu kapanmasın görün rezilliklerini

ql unique* alıntı : var ama macta acmadım hıle olmayan yokki oglum :)

non clanı hıle yok allah icin arada boyle cıkıyor tagları rezıl oluyor tugay ılgılen clanla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri