[Non] ' vs [Jwu] ' 12 - 0 ( korkusu bu olsa gerek )

0
EXE RANK

mardinlibilal

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mardinlibilal
korku ınsan neler yaptırıyor mk :D bıse dıyolar panelde banladılar :D madem bole bi yalan buldun bızı degıl kendınızı banlayında bızde ınanalım ... HER NEYSE [Non] ' KRALINIZI BİLİN . GENCLER .. ,, 12 - 0 ATMAYI BILIYORSAN YEMEYIDE BİLCEKSİN .

Hahahahha :D Anılın Gh bitmiş kasamıo .d

asjıdsadsad :D:D:D yarıldım la 12-0 diye konu açıyo asdhadkadyjsadsa :D:D:D:D:D:D:D:Dd

eğer mal olmasaydın panelden ban atmazdın söylicek bişeyin yok konu başlığına laf at :D

short quluyorum sana kardesım panelden ban atıoyorsun ..

hea oyundan düşmeden panelden ban atıyorum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :D

hmm bahaneye bak :D

yaw bırak bos bos ıslerı ALLAHINI seversen cocuk kandır hade ıkıle :D

cocuk kandırma konusuna gelirsem eğer seni kandırma şansım %100 :D

sen değilde abin falan gelsin eğer öyle biri varsa :D

team getir şimdi, seri

Emre iyisin hoşsunda bi atasözü var söylemeden geçemicem kardeşim :)
KÖR KENDİNİ GÖRMEZMİŞ !
Klanındaki playerlere bak sen sonra gel benim klandaki adamlarıın qh siyle uğraş varsa eğer ..
Sizin yüzünüzden Cs1'e giremiyoruz mk. Bi düşün bakalım neden Cs2 ve Cs3 full çekiyoda Cs1'de 19-20 kişi oyun oynuyo adminlerin qh açarak fraq attıklarından olmasın :)

[quote="I']Hahahahha :D Anılın Gh bitmiş kasamıo .d
[/quote]
emre istediğin 10 kişiye soralım hangımız hıle kullanıyo diye ? 9 u seni söler. Kendin bana ts den diyodun gh'yim diye burda bana niye camur atıyosun ?

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy büyüksün stafe reyiz :D

cocuk kandırma konusuna gelirsem eğer seni kandırma şansım %100 :D

sen değilde abin falan gelsin eğer öyle biri varsa :D
yaw su coluk cocuk benım karsımda konusuyor :D senın capın we mazın ne bana anlat tıpsız senın kralın benım :D

rüzgar bu sabah kaç kilo ürek yedin keke :D

yaw yazmıyım dıyorum :D welet yazıyor .. tm sensın kardesım . ;; az aglada nb uzulmesın senın icin ;]
ıı kardeşim ;] sen bunu yapınca biz o kadar göt olduk ki anlatamam biliyomusun :D 14 yaşında bebesin gelip atar yapabiliyosun ya bak bu konuda tebrik ederim seni :D

Rüzgar bir kere senin konuşmaya hakkın yok.Ne zaman non ile maç atsak ya sen olmuyorsun olursan da frag olarak EN ALTTA oluyorsun buna rağmen en çok konuşan ve BOŞ YAPAN da sensin ayrıca kurduğun cümleler ilkokul seviyesinde bence yorum atarak kendini düşürme , Başarılar arkadaşlar.

Geri