Norton Internet Security 2011 18.5.0.125 + TR + 2011 + Serial + En Güncel Sürüm !

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
sssou.jpg

En son online tehditlere karşı korunun

Temel Teknolojiler
discheck.gif
Antivirüs
discheck.gif
Casus yazılım koruması
discheck.gif
İki yönlü güvenlik duvarı
discheck.gif
Kimlik koruması
discheck.gif
Kimlik Avına Karşı Koruma
discheck.gif
Ağ izleme
discheck.gif
Bot koruması
discheck.gif
Kök araç seti tespiti
discheck.gif
Tarayıcı koruması
discheck.gif
İnternet solucanı koruması
discheck.gif
İzinsiz girişi önleme
discheck.gif
İşletim sistemi ve uygulama koruması
discheck.gif
Web sitesi kimlik doğrulaması
discheck.gif
Sık güncellemeler
discheck.gif
Norton™ Insight
discheck.gif
SONAR™ davranışsal koruma
discheck.gif
Antispam
discheck.gif
Ebeveyn Denetimleri ve gizli bilgileri koruma
discheck.gif

En Önemli Yararları
discheck.gif
Bulabileceğiniz en hızlı ve sisteme en az yük bindiren güvenlik yazılımı seti—Bilgisayarınızı kullanmaya daha fazla, güvenlik yazılımının işini yapmasını beklemeye daha az zaman ayırın.
discheck.gif
En güncel korumayı sağlamak için sık sık yapılan güncellemeler— tehditleri tespit etmek ve ortadan kaldırmak için her 5 ila 15 dakikada bir güncelleme yapılır.
discheck.gif
Daha hızlı, daha az ve daha kısa taramalar için akıllı teknoloji—Eşsiz bir çevrimiçi zeka sistemi kullanan Norton™ Insight teknolojisinde yalnızca riskli dosyalar hedef alınır.
discheck.gif
Virüsleri, solucanları, casus yazılımları, bot'ları ve daha fazlasını durdurur—Sisteminizi her türlü tehdide karşı korur.
discheck.gif
Virüslü e-postaların ve anlık iletilerin yayılmasını engeller—İletişim kurarken kendinizi güvende hissedin.
discheck.gif
Tarayıcının güvenlik açıklarından faydalanmaya çalışanları bloke eder ve virüslü Web sitelerine karşı koruma sağlar—İnternette güvenle gezinin.
discheck.gif
Çevrimiçi kimlik hırsızlığını engeller—İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çevrimiçi alışveriş yapın, banka işlemlerini gerçekleştirin ve İnternet'te gezinin.
discheck.gif
Ağ bağlantılarını güvenli hale getirir—Ev ağınızı izler ve kablosuz ağlara daha güvenli bir şekilde bağlanmayı sağlar.
discheck.gif
Tehditleri ve korsanları bloke eder—İki yönlü güvenlik duvarı, güvenlikle ilgili olarak sizin yerinize otomatik olarak karar verir.

[B][SIZE=5][COLOR=red]İNDİRMEK İÇİN TIKLA[/COLOR][/SIZE][/B]

Önemli Not: Bu paylaştığımız konu deneme sürümüne aittir ve 30 gündür. Koyduğum serial programında virüs olduğu için kaldırdım. Kullanmanızı önermem tehlikeli virüsler içermektedir.
Seriallerini internette bulabilirsiniz.

Bende vardı bunun ilacı sitenin birinde bulmuştum ama virüslü. İstersen atayım Burç sana koyarsın buraya ?

Yok kardeşim aynısı bendede varda virüslü olduğu için koymaya çekindim. İsteyenler indirsinler internetten.
Heryerde var neredeyse ilacı

Geri