NRE` | `kAmjL.` pJc.` |hyR`mi? Ws -dex ' vAzeN. &.`

6
EXE RANK

Bymeric41

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
Bymeric41
NRE` | `kAmjL.` pJc.` |hyR`mi? Ws -dex ' vAzeN. &.
Bot Herif e Yemediği İçin Real Deiştirmiştir. Bu dex vAzeN <Berk> İnanmayanlar Ramco ya sorabilir...

Buyrun SS ;
İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum...

37837415702236289158.bmp

bnm pİnge bak Ayrıca 5 eL qL siz aLdın Sağ Altta CFG yanıyoR bizde configiz FPs Bnmde 3o Snn Ping 4o FPS 20 Bnm 60 Düsün ArTık Lamer heriF Allhn botu

Tebrikler seviyeli yorumlar

Ramcoaya Sora Bilir Herkes Demin Bana Söven Ramcoya !!!

-dex Bence arTık sus :S

TebrikLer karde$m xD . `

Ortadaki zoomu da gorurorsunuz demİ.. .hİle basa bela dİorm ..... Tmm uzatmiyorumm...

Teşekkürler kardşeim

TebrikLer karde$m xD . `

Teşekkürler Kardeşim :)

-dex Bence arTık sus :S

aynen.Katılıyorum.Ağlama. bot berk

Teşekkürler.

[quote="-k1nq`L![o]n `` t|] Tebrikler seviyeli yorumlar[/quote][quote="-k1nq`L![o]n `` t|][/quote][quote="-k1nq`L![o]n `` t|][/quote][quote="-k1nq`L![o]n `` t|][/quote][quote="-k1nq`L![o]n `` t|][/quote][quote="-k1nq`L![o]n `` t|][/QUOTE]

Teşekkürler Kardeşim.

[quote="-dex ']bnm pİnge bak Ayrıca 5 eL qL siz aLdın Sağ Altta CFG yanıyoR bizde configiz FPs Bnmde 3o Snn Ping 4o FPS 20 Bnm 60 Düsün ArTık Lamer heriF Allhn botu[/quote][quote="-dex '][/quote][quote="-dex '][/quote][quote="-dex '][/quote][quote="-dex '][/quote][quote="-dex '][/QUOTE]

Tamam Ağlama geçti... Belli Lama Seni tek ELimle yendim. Hani Kim Cfg bot config aççık..

Yaa Tmm Sus Artık batıyorsun Bnmde 2 Elim Kırıktı Fotoğraftaki bile sen deilsin ... Burda gelmis Laf yapıyoRsun15 Yas Muhhabbetine Benzemez bu Cocuk Bnmde Diorm Tüm Ellerim Kırık ayaklarla oynuyorum 5 eL qL weRmeden aLmak qsL bisi oLmaLı hadi qömdüm weLet.

[quote="-dex ']Ortadaki zoomu da gorurorsunuz demİ.. .hİle basa bela dİorm ..... Tmm uzatmiyorumm...[/QUOTE]

Bot Olduğun Burdan Belli Lamer Herif o hilemi .d Ezme

qL basarıLAr ...

teşekkürler Ramco :D berk başladı Ağlamaya zuhaha :D

Demin bana Hile dediler ... Sana Neden Demiorlar.. ? üsteLik Yalancının Tekisin? ANlamaıdm Gitti Harbiden Doğruymus Doğru Söyleyeni 9 Köyden Kovarlar...

[quote="-dex ']Yaa Tmm Sus Artık batıyorsun Bnmde 2 Elim Kırıktı Fotoğraftaki bile sen deilsin ... Burda gelmis Laf yapıyoRsun15 Yas Muhhabbetine Benzemez bu Cocuk Bnmde Diorm Tüm Ellerim Kırık ayaklarla oynuyorum 5 eL qL weRmeden aLmak qsL bisi oLmaLı hadi qömdüm weLet.[/QUOTE]

Git Türkçe'yi öğrende gel hadi.. hadi 2le. cs oynamayı öğrende gel

REddodcu Kamil (PİC) Kes Konusma Daha... Puhehheheh Lamer.... qL cekmeden Isınma Turları De Sen.. Sonrada Burda Laf Yap Allah Yukarıda...

heee ondan... ulan tek elle bile yendim hala konuşuyon.geçende 10-3 yendim hee bot herif

Geri