nß'nin éSki siTiLini istiy0Ruz..

0
EXE RANK

-hironALdO`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-hironALdO`
bYLéR nb^böyLé c0k kötü 0Lmadımı sizCé eski sitiLi daha iyi déyiLmiyDi sizcé .. ߀n en c0k sitilini seviyordum nb'nin ama şimdi seViLécek biyeri kaLmadı .. eSki sitilini isTéYénLéR ???? :T

y0Rum ßKLiy0Rum aRkadaŞL'aR.

Tema geçicidir yeni temaya geçilecektir.

Tşkler Root bu açıklamadan sonra herkezin yüreyine su serptin :D

((: Evt GüzeL Bişi YapıN LütfeN

AyneN Kardesim xS Eski Stili Daha Modern Ve Daha Şık !! Bence K.bakmaYın Ama Çok Kötü Olmuş Bu Stil ! xS

Çok konu açıLıyor bu konu hakkında ama daha durun 2. gün biraz sabır arkadaşLar . Uygun Tema buLunamadı daha.

Alttaki temalar ne nabuk kör müsün.

Saçma saçma konuşma geçici onLar tam bir tema buLunamadı.Adam gibi durun şu sitede .

Aşağıda 7 tema mevcut.Ben orjinal stili beğenmeyenler için ordaki temaları kullanabileceklerini söyledim.Yetkili misin sen.Sana ne oluyor ?

Aşağıda 7 tema mevcut.Ben orjinal stili beğenmeyenler için ordaki temaları kullanabileceklerini söyledim.Yetkili misin sen.Sana ne oluyor ?

Ben yetkiLiyim dedim mi ama oLunca iLk işim seninLe bunu unutma . Bu arada ana tema gelmedi dedim .Sen 7 orjinal tema diyorsun . sabit bi tema var mı yok . ne laf yapıyorsun daha.Daha ne konuşacağını biLmiyorsun .

Tema Geçiciymiş ArkadaşLar teLaş yapmayın

evet ya 1 önceki tema iyiydi yeni temaya gerek yok .

Mod oLduğum haLde katLıoRm Netbilgini , Netbilgini oLarak seviLioR ..

ya yeni stili kotu de bir de ben arada sirada nb ye girebiliyorum sayfa goruntulenemıyor dıyor hep delı oluyom :S

Geri