ntkings Gh Movie izlemeden geçme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HeLs1nq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

HeLs1nq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
HeLs1nq
kralız diye geçinirler :D

recoil olduğu kesin 3D mi onu bilemem

non clanının çocuğu kazım dan anca böyle olur zaten kaptanlarında sıkıntı var nonda hile zaten bunu herkez biliyo ama seslerini çıkarmıyolar

adamlar gh movie yapmış iyice izle bi bak bakalım 3d'mi?

3D ile Gh aynı şeye çıkıyo zaten adamda recoil aim kesin var ama duvar izliyor mu onu bilemem ses kasılarakta duvar izlenebilir çünkü

anca açıp kasarlar acizler

Beyler ben r0uLsticq for Lead boyle soylentılere ınanmayn biz hala kralız nonamels hıle veya deıl bizim clanda deildir fake almştm ayrıca bir map qirdi diqer 4 mapte 3 ünü biz aldk 1 ini bu götü yemeyip nonamels gh movie yapcakken ntkings gh movie yapan die clanının rezilliginden başka bişey deildir her türlü kafalarına veririz ;=) Bu arada krallıqımzdan şüphe eden varsa gelir konyaya discovery cafe ye görür kim kral kim deil her pazar ordayiz.

aim recoıl varda 2 3 sahnedede ızlıyor (: Tsyse bılemem.

Yok olm ntkings in gh olduğuna inianmam devam .........

bu movieyi yapanlar adam değilki zaten eski clanım nondayken sabah akşam günde 5 posta yeniyoduk el alamadıkları kaç tane maç var bilmiyorum ama şunu bilin 2 günlük clanda değiliz

bir kişi yüzünden hiç bir zaman çoğul konusmayın.

bu movieyi yapanlar adam değilki zaten eski clanım nondayken sabah akş* * günde 5 posta yeniyoduk el alamadıkları kaç tane maç var bilmiyorum ama şunu bilin 2 günlük clanda değiliz
sen çok konuşuyon biliyon mu?

Geri