`Ntkings. vs -dont sk` # [+1 bonus ve Fake tag]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

for Lead

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
for Lead
2.yarı 4-4 bitmiştir.

dnt.png

dngt1.png

buda Fake tag

ezrr.png

başarılar

Başarılar

Yazık fake taglarla kendini avutan bebeler. Akşam hatırlatta Ntkings ws dont sk dolduralım aslan :D

Lama gerçekteki gibi tükürmeden konuş (ADAM MI OLDUN) ? cs bırakmasına ws atalım adam olduysan (-KIRIKKALELI * <k1nq> (eskiler tanır yeniler örnek alır)

Yazık fake taglarla kendini avutan bebeler. Akşam hatırlatta Ntkings ws dont sk dolduralım aslan :D
Lan bebe aqzımı açtırma benim fark ediyomu realinizi de gördük hepsini gördük eziliyosunz hep ondan snra neymş Ntkings epic fail clanla ne alakası var bunun konulara bak sende hakLısın ama maçlarda hep eziLince kendine başka uğraşlar buluyosn clanı kötülemek için o fake tag dediqin adamlarn clandaydı snin en azından mantıklı bi konu koçum uza her yorumun aLtına aqlıcaksan ohooooo işimiz var abisi senle

fake tag almışız dont s.k die açıosun konuyu yazkk, neyse genç yetin bunlarla ;))

fake tag almışız dont s.k die açıosun konuyu yazkk, neyse genç yetin bunlarla ;))
Konu başlığını iyi oku sonra yorum at şampiyon gereksiz post kasma İlk ss dont sk ikincisi fake taq yazıyo 2 ss var şmdi uza.

aslında krıkkalelı dıye bırı yok o rolıstık sadece kendıne ayrı uyelıkle post kasıyo kendını ovuyo bunca cs hayatımda oyle bırını bu forumda ılk defa duydum ne pubda gordum ne maclarda ıp numarasına bakılıp rolıstıgın fake uyelıklerı tespıt edılebılır

aslında krıkkalelı dıye bırı yok o rolıstık sadece kendıne ayrı uyelıkle post kasıyo kendını ovuyo bunca cs hayatımda oyle bırını bu forumda ılk defa duydum ne pubda gordum ne maclarda ıp numarasına bakılıp rolıstıgın fake uyelıklerı tespıt edılebılır
Abisi o ben deiLim tespit etsinLer bensem onun berat oLduqunu zannediyorm ducjko ama kim oLduqunu biLmiyorm ama sen fake nickle yorum atacak kadar eziksin çünkü Schwarze Tod veya dont sk üyesi oLduqun çok beLLi uzayın hepiniz birden aqLamyn la ss aLtına :) Anlyrm yeniLqi psikoLojisi de deqmez bi oyun için bu kadar aqLamaya hem beni biLen biLiyor fake üyeLikLere hiç ihtiyacım yok.

Lama gerçekteki gibi tükürmeden konuş (ADAM MI OLDUN) ? cs bırakmasına ws atalım adam olduysan (-KIRIKKALELI * <k1nq> (eskiler tanır yeniler örnek alır)

Msn ekle. lamaluma-erdem@hot.

real alda ananı bi sikiym.

Benide eskiler tanır ben ana siken ;)

Geri