Nvidia için Bir aYar Bakmadan qeçme.[ResimLi]

0
EXE RANK

sercanozbks

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sercanozbks
eed arkadaşLar sanırım bu anLatım ForumLarda ilK.anLatım tamamem bana aiittir.Yapacağımız şeyi açıklayayım size.Bildiğimiz gibi ekran kartı Cs iLe cok alakalıdır.NeleriLermi ? erkran kartımız kötüyse yada ayarLarı yapılmamışsa Cok seker yada pınq yapar.Ve mousenın yada klavyede bir tusa bastığımızda pc ye erkan yada geç iletilmesini sağLar.Şimdi bu yapacakLarımızLa pc bastıqımız tusLarı daha koLay alqılıcak ve rakibinizden daha hızLı olacaksınız.Pinq sorunu azaLacak,fps 100 olacak Ve sekmeyeceK.Eqer Sizde bu ozeLLikLerLe oynamak istiyorsanız dedıkLerimi yapın. :)

AnLatım..

3D AyarLarının yönetiLmesi > Proqram ayarLarı
----------------------------------------

ekLe ye tıkLayıp hl exe yi seçiyoruz. sonra resımde gordukLerımızın aynısını yapıyoruz.

Resmimiz

[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/6303/nvida.th.png[/IMG]

Evet arkadasLar umarım beyenirsiniz.AnLatım Resım herşey bana aittir.YorumLarınızı ve RepLerınızı Esirqemeyiniz.Bir Teşekkür butonuna basmayı hor görmeyiniz.Sizin için bu Kadar uğraştım.Ben zaten biliyordum :) Her şey sizin için.Konu sabit oLursa sevinirim :)

By sRcNozBkS *

SayqıLar..

Benimki Nvidia geforce ama Dandik Cok kanka :D

BeyLer bu kadar anLatıma yorum yokmu ?

:Dsaol kardeş yaptım ne oldugunu bilmem

bişi deil kardeşim.Yardımım dokunduysa ne mutLu Bana x)

bendeki nvdia ingilizce hiç bişi anlamadım walla

Bunun aynısı mı arkadasım :) Yoksa Başkamı ? Ona qore sana yardımcı olabılırım .

sözlükten cevirmeye calıstım ama nafile.soruna cevap olarak evet cogu sey aynı.

Ozaman Yapabileceğim bişi yok.Var ama kabul etmezsın :D

iide 3D ayaRLaRına neRden qıRecez b1de 0nu soLesen xS

Yazıyor arkadasım orda :D

Arkadaşım çözemedim ilginc bisi :O

nasılk kbl etmem ? ne demeye calısıosun ?

Yani msn ni ver pc ne bağlanayım yapayım dıcektim.Ama guvenmeyeceqın ıcın SoyLemedim arkadasım

bişi anlamadım :S qenede saoL

Geri