1
EXE RANK
csbugra
Fexe Kullanıcısı
Forumumuzun duzeni ve arama sonuclarina daha kolay ulasmamiz icin
Microsoft Office Programlari ( Word - Exel - Power Point - Visio...) Icin Bulunan Puf Noktalarini Bu Baslik Altinda Yayinlayacagiz.
forum icinde bulunan ilgili diger konulardan secmeler bu baslik altinda toplanacak ve eskiden acilan bu konular mukerrer teskil ettigi icin silinecektir.
bilgilerinize...
Kurallar :
1-) Bu baslik altina eklediginiz puf noktalari Microsoft Office Programlari icin gecerli olmalidir.
2-) Puf Noktasi demek bir isin daha kisa bir yoldan yapilmasi anl***** da gelmektedir, bu nedenle ekleyeceginiz puf noktalari, yazacaginiz yazilar, makaleler v.s goz yormayacak fontlarda ve kisalikta olmalidir.
inanin yarim sayfadan fazla bir anlatim Puf Noktasi Olmaktan cikmistir artik.
3-) Bu baslik altinda tesekkur ve minnet duygularinizi belirtmenize gerek yoktur.
4-) Resimli veya Videolu Anlatim yapabilirsiniz.
5-) Kaynagi sizin olmayan bir bilginin alinti oldugunu bildirmeniz gerekir.
emege saygisi olayan insanin kendine de saygisi yoktur.
Microsoft Office Programlari ( Word - Exel - Power Point - Visio...) Icin Bulunan Puf Noktalarini Bu Baslik Altinda Yayinlayacagiz.
forum icinde bulunan ilgili diger konulardan secmeler bu baslik altinda toplanacak ve eskiden acilan bu konular mukerrer teskil ettigi icin silinecektir.
bilgilerinize...
Kurallar :
1-) Bu baslik altina eklediginiz puf noktalari Microsoft Office Programlari icin gecerli olmalidir.
2-) Puf Noktasi demek bir isin daha kisa bir yoldan yapilmasi anl***** da gelmektedir, bu nedenle ekleyeceginiz puf noktalari, yazacaginiz yazilar, makaleler v.s goz yormayacak fontlarda ve kisalikta olmalidir.
inanin yarim sayfadan fazla bir anlatim Puf Noktasi Olmaktan cikmistir artik.
3-) Bu baslik altinda tesekkur ve minnet duygularinizi belirtmenize gerek yoktur.
4-) Resimli veya Videolu Anlatim yapabilirsiniz.
5-) Kaynagi sizin olmayan bir bilginin alinti oldugunu bildirmeniz gerekir.
emege saygisi olayan insanin kendine de saygisi yoktur.