Öğrenci Öğretmen Problem Çözümü

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş :
-Ağaçta 5 kuş var.Birini vurdum kaç kaldı.
Ahmet hemen :
-Hiç kalmaz.Çünkü sesten hepsi uçar demiş.
Öğretmeni bunun üzerine :
-Olmaz öyle şey diye cevap vermiş.
Burası matematik dersi.5 taneden biri vurulursa 4 tane kalır.Ama düşünüş biçimini beğendim.
Ahmet fena halde hırslanmış :
-Bende birşey sorabilirmiyim öğretmenim demiş.
Sor bakalım.
-3 kadın dondurma yiyor biri ısırarak biri yalayarak biri emerek yiyiyor.Bunlardan hangisi evli.
Öğretmen kızarıp bozarmış.Sonunda :
-Bilemem demiş.
-Emen mi?
Ahmet cevabı yapıştırmış :
-Yoo parmağında alyansı olan.Ama düşünüş biçiminizi beğendim.

Sihirli Sandalet (+18)
buyrun arkadaşlar:

Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkânın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.
- Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi sex te çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış, kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış, bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş,
-"Sandaletleri ters giydin

karpuz taşıma yarışı (süper zeka)
bizim türk birgün avrupada koskocaman bir stadın içinde karpuz taşıma yarışına katılır. oyunun şartları, en fazla karpuzu alıp 100 metre düşürmeden ***ürmek. 4 yarışmacı vardır. italyan, fransız, japon, bizim türk. italtana sormuşlar ben 2 tane taşırım demiş. nasıl taşırsın demişler. birini sağ kolumun altına diğerini sol kolumun altına demiş ve aynen taşımış. fransıza sormuşlar ben 4 tane taşırım demiş. yuh nasıl olur diye sormuşlar. ikisini sol kolumun altına ikisini sağ kolumun altına demiş ve taşımış. japona sormuşlar japon 5 tane demiş. yuh demişler tabi karpuzlar kocaman nasıl taşırsın? ikisini sağ kolumun altına ikisini sol kolumun altına birinide sik*min ucuna takarım demiş ve taşımış. türke gelmiş sormuşlar ben 9 tane taşırım demiş herkes hayretler içinde nasıl diye sormuşlar. ikisini sol kolumun altına ikisini sağ kolumun altına ucunada japonu takarım demiş

"çamaşır yıkama"
Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış.

Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş.

Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş.
Anne yine aynı cevabı vermiş.

Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş.

Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş

Servis Şöförü
Ali okula yazılıcakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış.

Sıra servis şöförüne gelmiş servis şöförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış. Şöför hiç oralı olmamış içinden ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki demiş. Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş.

Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şöförün yanına gelerek:

-"Amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değilmi" demiş.

Şöför : -"evet yavrum şimdi geç yerine otur "demiş.

Bİraz sonra Ali yine şöförün yanına giderek

-"Amca benim annem inek babam boğa alsaydı ben buzağı olurdum değilmi"demiş.

Şöför biraz sinirli: -"evet şimdi git yerine otur " demiş.

Biraz sonra Ali yine şöförün yanına gelerek

-"Amca benim annem" demeye kalmadan şöför Ali'ye

-"Ben sana bir soru soracağım "demiş ve ardından

-"Senin annen or**pu baban pezev**k olsaydı sen ne olurdun bakayım" demiş.

Ali sırıtarak cevap vermiş:

-"ŞOFÖR".

Geri