"Önemli" -Söz, Yazı Arşivi-

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Bu başlık altında güzel sözler, özlü sözler ve yazılar paylaşacagım.
Facebook da durum olarak paylaşabilirsiniz, mesaj olarak atabilirsiniz, twitter'da paylasabilirsiniz..
Herşey için kullanabilirsiniz kısacası..

Bir kadının canı yandığında, Bir erkeğin başı belaya girmek üzeredir. ' Paul Auster '

Yüzün üzerinde olanı mı, içinde olanı mı, yada ardında olanı mı çizelim ? ' Pablo Picasso '

Akıllı, dürüst ve insaflı olmadan mutlu yaşanamayacağı gibi, mutlu olmadan da akıllı, dürüst ve insaflı olunamaz.

İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun diye bu alem yok değildir. ' Mevlana '

Kadınlar ikiye ayrılır; iyi giyinmiş'ler ve iyi ki giyinmiş'ler

Belki hiçbir şey yolunda gitmedi; ama hiçbir şeyde beni yolumdan etmedi.. ' Che Guevara '

Bin sene de okusam, Ne biliyorsun diye sorsalar bana haddimi bilirim derim. ' Mevlana '

Kimbilir belki yaralarımızı üflerken öğrendik, ıslık çalmasını. ' Sunay Akın '

Yanımda mutsuzsan eğer, benden uzakta mutlu ol..." diyebilecek kadar seviyorum seni. ' İclal Aydın '

İki seçeneğin var; ya kal, ya gitme ! ' Özdemir Asaf '

Gitmek gerekir bazen.. fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. eğer vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan. ' Can Yücel '

Birini özlemenin en kötü yolu, yan yana oturduğun halde onu hiçbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir. ' Marquez '

Artık benim mutluluk denen bir kavramım olmayacak. Daha mutsuz olmamak için... ' Özdemir Asaf '

Benim kahramanlarım, hayallerini hiç bir şeye satmayan kişilerdir. ' Natalia Oreiro '

Erkeği erkek yapan kadındır. ' Emile Zola '

Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin. ' Gore Vidal '

Yüzünü güneşe çeviren insan, gölge görmez. ' Helen Keller '

Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. ' Mencius '

Kimseye göstermem üzüntümü. Gündüz gülerim, geceleri yalnız ağlarım. ' Oğuz Atay '

Hayat küçük şeylerden oluşur. Eğer sen seversen büyük olurlar. ' Osho '

İnanmak istemiyorum, bilmek istiyorum. ' Carl Sagan '

Gerektiğinde, gereksiz insanları hayatından çıkaramazsan; Hiç gerekmediğinde, sevdiğin insanlarla arana girebilir.

Kalabalıklar her zaman tehlikelidir. İçinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır. ' Victor Hugo '

Bazı insanlar kopyala-yapıştır tuşundan daha hızlı..

İyiliğinize inanılmasını istiyorsanız, ondan hiç bahsetmeyiniz. ' Balzac '

Balık tutmakla sa.lak gibi kıyıda durmak arasında ince bir çizgi vardır. ' Steven Wright '

Giysilerini kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle giysilerinden daha değerli olamazlar. ' William Hazlitt '

O Kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. Ve umurumda değil Hiç kimse, ne halim varsa görmekle meşgulüm. ' Yılmaz Erdoğan '

Ben sana yanarken şimdi '... Sen kim bilir nerede üşüyorsun...? ' Ceyhun Yılmaz '

Sen onu düşünerek uyurken, o başkasına sarılarak uyuyor.. Hayat ne kadar adil değilmi ?

İnsan nadir değil, insanlık nadirdir. İnsan az değil, doğruluk azdır. ' Kutadgu Bilig '

Toprak gibi olmalısın.. Ezildikçe sertleşmelisin! Seni ezenler sana muhtaç kalmalı ! hayatı sende bulmalı. ' Can Yücel '

Yoksa bir zamanlar bana duyduğu, vazgeçilmez olduğuna yeminler ettiği aşkını, şimdi de başkalarınamı sunuyor..? ' Canan Tan '

Beklemek güzeldir, ama doğru durakta.. ' Can Yücel '

Kimse geçmişini geri satın alabilecek kadar zengin değildir. ' Oscar Wilde '

Kabul ediyorum! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi, kendim gibi sanmamdı. ' Paulo Coelho '

Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası? ' Küçük İskender '

Geri