Önerebileceğiniz Ekran Kartı

0
EXE RANK

FURTADOO.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
FURTADOO.!.
Merhaba gençler cs için önerebileceğinz ekran kartı varmı kapasitesinide yazarsanız ssevinirim şimdiden teşekkürler.

ekran kartı fps için çözüm değildir ilk işlemcinizin iyi olması lazım ben şahsen ilk ekran kartı aldım 1 gb 128 bit 140 liraya fps düzelmedi sonra işlemci aldım düzeldi.

ekran kartı fps için çözüm değildir ilk işlemcinizin iyi olması lazım ben şahsen ilk ekran kartı aldım 1 gb 128 bit 140 liraya fps düzelmedi sonra işlemci aldım düzeldi.
Kardeşim benim fps'mde sıkıntı yok fps 100 ekran kartm 512 mb nvidia daha yüksegini koysam ne gibi verim alabilirim onu merak ediyorum ?

Kardeşim benim fps'mde sıkıntı yok fps 100 ekran kartm 512 mb nvidia daha yüksegini koysam ne gibi verim alabilirim onu merak ediyorum ?
Cs içinse eğer bence daha yüksegini koymana gerek yok çünkü 512 sana yeter . Ama piyasadaki yeni oyunlarıda oynıyacaksan 1 gb'lık sağlam bi ekran kartı al ama arkadaşın dedigi gibi ekran kartı çözüm degil . İşlemcinde kötüyse ekran kartıyla orantılı bi işlemci tavsiye ederim ..

Cs içinse eğer bence daha yüksegini koymana gerek yok çünkü 512 sana yeter . Ama piyasadaki yeni oyunlarıda oynıyacaksan 1 gb'lık sağlam bi ekran kartı al ama arkadaşın dedigi gibi ekran kartı çözüm degil . İşlemcinde kötüyse ekran kartıyla orantılı bi işlemci tavsiye ederim ..
Kardeşim ben bi duyum aldım ekran kartın yüksek olursa ayarlarını yaparsan mermi fln sekmiyormuş attıgın gidiyomuş yani bunu merak ediyorum acaba oyle bisi varmı :D

Kardeşim ben bi duyum aldım ekran kartın yüksek olursa ayarlarını yaparsan mermi fln sekmiyormuş attıgın gidiyomuş yani bunu merak ediyorum acaba oyle bisi varmı :D
Öyle bişey olduğunu düşünmüyorum . Ekran kartın 64-128 mb felan olsa tamam ama 512 mb cs için sana çok çok rahat yeter :) Ekran kartına vericeğin parayla internet hızını arttırırsan pingin azalır :) Mermi sekmesi birazda ping'ine bağlı .. Tavsiyem internet hızını arttır , ping'in düşsün ve rate'lerin sabitse kendine göre rate'lerini kullan . Merminin sekmesini önleyebileceğin en iyi yöntem bu bence :)

Cs için yüksek bi ekran kartına gerek yok zaten işlemcide sıkıntı yoksa 128 mb ile de açar.

Kendi ekran kartımı önerebilirim , Pes 2o13 Demo'yu 1280'de kasmadan ve kırılma olmadan oynuyorum, tabi arkadaşların dediği gibi öncelik işlemci ve ram.

Ati radeon hd 5750 Saphhire

Cs icin ekran kartina gerek yok.

Geri