Otomatik Hit Programları ve Siteleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Otomatik Hit Programları ve Siteleri
Merhaba arkadaşlar bu makalemde sizlere oto hit programları ve sitelerinin seo'ya etkisini açıklamaya çalışacağım.Birçoğumuzun bildiği bilgiler fakat halen bilmeyenler olduğu için konuyu açma gereği duydum.

Otomatik hit programları
Hepimizin bildigi gibi otomatik hit programları kredi mantığı ile çalışırlar.Online olan ziyaretçiler birbirlerinin sitesini gezerek kredi kazanırlar.Krediler hit geldikçe düşer ve hitlerimiz yükselir..

Hit siteleri
Program olmadan siteler üzerinden otosurf ile site gezerek sağlanan krediler karşılığı hit kazanılır.15-30-60 saniyeli siteler vardır.Örnek ; hitcanavari.Etkilerini açıklayalım..

SEO'ya Etkileri
Bildiğimiz gibi bu programlar/siteler 15-30-60 saniye en fazla 2 dakika sitemizde durarak hit sağlıyor.Bu hitlerin değerini / seo'ya etkilerini hiç düşündünüz mü ? Evet şimdi bu konuyu ele alalım.
Google amca diyor ki ; sitenize herhangi bir program ile hit sağlarsanız google bunu anlar.Yani google'dan kaçamazsınız.Gelen ziyaretçiler hep aynı siteleri ziyaret ediyorlar.Yani bir küme oluşturulmuş durumda ve ziyaretçiler bu siteleri sırayla ziyaret ediyor.Sizce google bu ip adreslerini tespit edemez mi ? Tabiki edebilir.
Sitenize gelen ziyaretçiler günlük 100-200 diyelim.Hergün aynı anahtar kelimeleri aratarak veya düz olarak sitenize giriyorlar.Birkaç gün işiniz çıktı programı veya siteyi açamadınız.Bu nedenle hitiniz düştü..Google bunu kesinlikle spam olarak algılar.Bir sitenin bir gün 300 diğer gün 20 hiti olamaz.Hitler birbirlerine yakın rakamlar olmalıdır.
Ayrıca gelen kişiler sitenizi geziyor ediyor mu ? Çoğu site/programda bu özellik olmadığı için sadece sitenizin ana sayfasında dururlar.Bu nedenle size sağladığı yarar sadece alexa düşmesi ve görüntüdür..

Her zaman söylemek istemişimdir.Fake hit kendini kandırmaktır.Bende denedim zamanında hit sağlayan siteleri veya programları.Tabiki denedim , fakat hiçbir yararını göremedim.Kendimi kandırdığımı anladığım için bıraktım.Bu hataya düşmenizi istemem , ziyaretçiniz ne ise o olsun.Zorla ziyaretçi sağlamaya çalışmak kendinizi kandırmaktan başka birşey değildir.

Geri