Oynatmaya az kaldı

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Trabzonspor'un son dönemdeki en maliyetli ismi olan Adrian önemli sözler sarfetti.Bu sezon hiçbir maçta oynatılmayan Polonyalı, “Forma şansı bulduğumda elimden geleni yapacağım” dedi.

fft104mm1960278.jpg

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen ve Trabzonspor’un son dönemdeki en maliyetli transferlerinden biri olan Adrian Mierzejewski dün önemli açıklamalar yaptı. TrabzonCell abonelerinin sorularını yanıtlayan Polonyalı futbolcu birçok konu hakkında konuştu. Teknik direktör Şenol Güneş’in bu sezon hiç oynatmadığı ve Beşiktaş maçı sonrası, “Keşke Adrian’ı kadroya alsaydım” sözleriyle gündeme getirdiği yıldız futbolcu, “Forma şansı bulduğumda elimden gelenin en iyisini yapacağım. Geçen sezon takıma yeteri kadar katkı yapamadım. Buradaki ilk sezonum olması nedeniyle bazı zorluklar yaşadım. Bu sezon için taraftarlardan bana sabır göstermesini rica ediyorum. İyi çalışıyorum, iyi durumdayım ve görev verilmesini bekliyorum” dedi.

‘Babam böyle istedi’

Trabzon’a gelmeden önce vatandaşları Glowacki ve Brozek kardeşlerle konuştuğunu vurgulayan Adrian, “Onlar bana Trabzonspor’un daima şampiyonluğa oynayan büyük bir kulüp olduğunu ve Trabzon şehrinin de büyük bir futbol geleneği olduğunu söylemişlerdi” ifadelerini kullandı. Futbolcu olan babasının, kendisinin de futbolcu olması için elinden geleni yaptığını kaydeden başarılı futbolcu, “Bu çabasında başarılı oldu. Küçükken beni okuldan alır doğruca antrenman sahasına götürürdü. Vaktimin büyük bir bölümünü topun peşinde koşarak geçirirdim. Futbolcu olmasaydım coğrafya öğretmeni olmak isterdim” ifadelerini kullandı.

Geri