0
EXE RANK
kereviz
Fexe Kullanıcısı
yaw ben deiLde ne sen nede bu ana bacı küfür edenLer akıLLancak ..
BAK bana ana bacı küfür eden MechuL^ hanım ne demiş =
"
Ban yesemde sana bu kufur bascam ***** sulalenıde senıde ******* ****** ****** kımsınkı lan cs ye sökermıs ulan cok konusan sensız **** dıen sensız ******* qıt ***** ***** şimid ban yesemde farketmez
"
biri sana böyle küfür etse ne yaparsın .. gerçi sen modsun basit bir ban'La mevzuyu kapatırsın " oc oldugun için banned " .. senin namusun banla temizlenir herhalde .. peki sana bişey soruyorum KARDEŞİM
hakaretlerim neden hep mechule karşı ? biraz bunu düşündünmü ? o kadar basit bi sebebi varki artık çözemessen sende yaşama atla biyerlerden .. neyse burak kardeşim tanır beni 2 güne kalmaz açtırırım banı ÇÜNKÜ hiç bi hatam yok .. modlugu bilmiyosunuz !!!!!! öle panele girip kişi banla manüsünden üye banlamakla modluk olmaz bilader artık bunu ögren ..
BAK bana ana bacı küfür eden MechuL^ hanım ne demiş =
"
Ban yesemde sana bu kufur bascam ***** sulalenıde senıde ******* ****** ****** kımsınkı lan cs ye sökermıs ulan cok konusan sensız **** dıen sensız ******* qıt ***** ***** şimid ban yesemde farketmez
"
biri sana böyle küfür etse ne yaparsın .. gerçi sen modsun basit bir ban'La mevzuyu kapatırsın " oc oldugun için banned " .. senin namusun banla temizlenir herhalde .. peki sana bişey soruyorum KARDEŞİM