paşalı msn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

salo_besi_maho

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
salo_besi_maho
şu msn ye bakarmısınız >> salo_besi_maho >> açılımı : SALAK_MAL_ABAZA hahahaha

hahahahahaha

yahu bi insan kendisini aşağlarmı ya haha

Boş işler müdürüsünüz valla , yol al .

Boş işler müdürüsünüz valla , yol al .

annende sik işler müdürüymüş be bilader .. o annen kaç abazanın sikini sulu amcığına aldığının haddi hesabı yok .. baban kim belli değil baban olsaydı böyle boş boş keylog yollamazdınız hanfendi :) daha fotonuzu bile göstermeye korkar oldunuz :) ee bana diyosun senin foton nerde diye sorucak olursan ben hiphap tanışma bölümünde var hemen bakabilirsiniz hanfendi :) oda olmadı üstüne bişeler çizin yanına fln kadın resmi koyun bu hiphopun annesi fln yazın vs... millete youtubelere dağıtın , çünkü babası belli olmayan piç yani sen her türlü orospulugu yapacak yetkiye sahipsiniz hanım efendi :) üzülmeyin sıkmayın canınızı hanım efendi .. babanız olmadığı için kafayı epeyi yemiş olmalısınız çünkü eskiden walları ben yarattım ayağına yatıyodunuz ? şimdi neden yaratamıyosunuz hanfendi sicheats da bişey olmadığı için olmasın yoksa ? Ey Lamer Vatandaşı Cevdetor ! seni anlıyorum aslında küfürbaz aşaülık herifsin bu senin suçun değil o kaltak annenin suçu ..

Way be :) Ne güzel türkçen var senin , annen baban çok iyi yetirtirmiş seni :) yaş 16 diyor belli zaten :)

Way be :) Ne güzel türkçen var senin , annen baban çok iyi yetirtirmiş seni :) yaş 16 diyor belli zaten :)

orjinal yaşımı ve zeka yaşımı bilen bilir senin gibi lamerlerin ne düşündüğü beni siklemez .. bu üyeliğe göre yaş uygulaması koydum .. tabi başka laf bulamadığın için ancak burdan vurabilirsiniz hanfendi :)

yha bi sie yol al 4q adam ol 2 dk da ekLe msn sini özelden yaz bunLArı burda nıe yazıyon aq krosu

saçma sapan konular konu kilit veya silin bu konuyu yer kaplıyo fazlalık üye zaten baN atmaya deymez hayat atmış bir kere kendini yoket salo bebe *

hem sanane istediqini yazaR ..

qweqwweqewqewq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri