Pc donma & kİtlenme sorunu !! ÇÖzene avea 10 tl

2
EXE RANK

- qHiRech`.*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- qHiRech`.*

arkadaşlar pc oyuna girdimi bazende msn de donuyor sadece res tuşu Çalişiyor . Daha Önce başina gelen varsa yardimci olsun sorunu Çözerse ciddiyİm 10 tl aticam.İstedİğİnİz bİlgilerİ yazarim.oyunda ne fpsm dÜşüyor ne bişey oluyor fps 100 sabit.ekran karti değil sanirim bilgisİ olan yazsin .

valla dün bendede oldu 2-3 sefer falan en sonunda tüm fişleri falan cıkardım biraz dinlesin dedim 12 ye dogru pc girdim suanda bişey yok bide böyle dene bakalım :D belki işe yarar

Gece yatarken fişleri çekiyim deniyim bakalım hayırlısı bizi masrafa sokmasın da :)

Arkadasım format at sorun düzelmezse donanımsaldır buda demek oluyorki Fanında sorun olabilir işlemciyi soğutamaz pc kasma yapar donma yapar kendini kapatır ! 2.si hardiskin bozulmus olabılır . 3.sü ekran kartı entegrelerin sıcaktan dolayı zarar görmüş olabilir . forumdan yardım edebeılecegım tek oneri format atman . zaten donanımsalsa pc mühendiside olsa forumdan yardım edemez :) işin uzmanına qotürecen bakıp görecek çözümü gösterecek .

önce dedigimi yap sen bi olmazsa format at

tesekkurler aykut güzel çözüm gireçe yol gostercek bana gosterdigi gibi.

tesekkurler aykut güzel çözüm gireçe yol gostercek bana gosterdigi gibi.

ne demek gardas onemlı degıl . burda mantıklıca yardımcı oluyoruz kendini expert master sanan lamerler gibi kafadan atıp tutmuoz :thumbup:

Gereksiz mesajlar silinmiştir.

Sorunu çözmeye yardımcı olmayacak yorumlar atmayın lütfen. !

Bence daha başka çözüm yoları dene format son çaren olsun diğer paylaşım sitelierndende bi araştır
Eğer format atıcaksan Harddisk format at.

Format attım olmadı . işletim sistemi soğutucu değiştirdim 2 ay oldu olmadı . en iyisi ***üreyim pcyi :)

bende şöyle birşey oluyodu bilmiyorum seninkiyle aynımı : mesela cs giriyordum oynuyorum çıkarken çıkış yaptığımda ekran kararıp kalıyor sadece res atmak kalıyor 10 sn basılı tutup pc başlatmaya ekran kartı güncellemsiyle çözmüştüm sanırım

Ekran kartıyla olabilir galiba ayrıca harddiske nasıl format atıcam bilmiyorum bide şunlar geldi başıma

pcss.png

csssz.png

Res attığmda ise düzeliyor.

ekran kartından sanırsam bi içini aç iyice temizle ekran kartının olduğu yeri falan baya işe yarıyo :D

Ekran kartıyla olabilir galiba ayrıca harddiske nasıl format atıcam bilmiyorum bide şunlar geldi başıma

pcss.png

csssz.png

Res attığmda ise düzeliyor.

Oy oy oy ekran kartı ucuslarda :D
Galiba yanmıs :D yada bi driverini yeniden yükle gücel driver olmaz ise ekran kartının kablolarını bi kontrol et

Ramin 1gb felan ise Onboard tak devam et :)

Eyw denicem ekran kartı yansa res atınca düzelir mi ? yada fps 100 falan sabit olur mu ?

Eyw denicem ekran kartı yansa res atınca düzelir mi ? yada fps 100 falan sabit olur mu ?
Ekran kartı yanması ekran kartının bozulması demektir yanma mecazi anlamdadır. yenisini alıcaksın yada tamir edilebilirse edilir

Böyle ugrasma son bi driver yüklemesi yap olmaz ise Onboard tak devam et :D fps yine 100 olur merak etme.

Tamam sağol.

Senin problemin ekran kartında başka hiçbiryerde hata arama .

***ür iyi bir bilgisayarcıya onarabilrse bir süre daha idare eder :) ..

Ekran kartı modelin ne ?

Geri