Pc - Ekran Kartı - Ram ve Counter Strike'dan AnlayanLar ACİL YARDIM..!

0
EXE RANK

matraxtv

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
matraxtv
Beyler bilgisayarımın özellikleri:
Intel(R), Pentium(R), 4CPU, 1.60 GHz, 128 Mb Ram, 32 Mb Ekran Kartı

Bu özelliklerle Counter Strike 1.5 çok kasıyor, oynanmıyor, ram, ekran kartı yada her ikisini arttırmammı gerekiyor, gerekiyorsa en az kaç mb ram yada ekran kartı almalıyım... Bide OpenGl desteklemiyor ekran kartı alsam desteklermi, lütfen acil yardım...

2 gb ekran karti 2 gb ram 2 gb hiz lazim :)

(son hak) 2gb ekran kartı diyo adsadasd asd: 2gb hız lazım adsad :D
kardeşmi dnleme bu malı 512mb ekran kartı 512mb ekran kartı yeter. eger hiç sorun istemiyorsan 1gb ram al

ayrıca ekran kartıyla bitmez fan tak birde sogutsun kartı fps düşmelerinin çogu bundan kaynaklanır nvidia ekran kartı en iyi ancak pahalı uygun fiyatta ati var

(son hak) 2gb ekran kartı diyo adsadasd asd: 2gb hız lazım adsad :D
kardeşmi dnleme bu malı 512mb ekran kartı 512mb ekran kartı yeter. eger hiç sorun istemiyorsan 1gb ram al

ayrıca ekran kartıyla bitmez fan tak birde sogutsun kartı fps düşmelerinin çogu bundan kaynaklanır nvidia ekran kartı en iyi ancak pahalı uygun fiyatta ati var

teşekkürLer kardeşm, yaso yu ciddiye aLmamıştım zaten :)

512 mb ram , 512 mb ekran kartı aL ama nvidia aL işLemciyide değştrmen Lazm bana göre. :)

512 mb ram , 512 mb ekran kartı aL ama nvidia aL işLemciyide değştrmen Lazm bana göre. :)
Nvidia işlemci yoktur arkadaşım :)

GeForce Valor Ekran kartı 1gb (GeForce x255 9500GT lerin üstü Kendi ekran kartım ;) ) 85-90 TL arası..
Amd Athlon x2 120 TL 6 ay önce 140 Tl idi düşmüştür kesin.
Kingstoon 1gb ram 40 tL 2 gb olanları 60 tL bence 20 lira daha koy 2 lik al ;)

Bu verdiğim özellikler ile en yeni cıkan oyunları bile oynayabilirsin. birkaçtanesi hariç :)

ekran kartı al ram al yine fps düzelmez. işlemci yaramaz en az 3.00 ghz önerim
langameden biraz rahat oynarsın ama onlıne gırdınmı hareket edemezsin

Benim önceki kasam 512 mb ram 256 da ekran kartıydı sorunsuz çalışıyordu ama bence zamana ayak uydur gb sistemine geç.İşlemci sorarsan şuan bence en iyi intelin i serisi ben i3 kullanıyorm performans harika :)

Normal yollu bir sistemde işin görür.

Ekran Kartı: NVİDİA 8500 GT 512 MB ile Crysis ve Call Of Daty oynayabilirsin. Ben 1 sene önce oynuyordum hiç kasma olmadan. 50 TL civarlarında bir fiyatı var.

Ram: Kingston 2 GB al PC üzerinde dosya transferi ve alışverişinde önemi büyük.

İşlemci: En önemli olanda bu Intel'in E yada Q serisinden bir ekipman işini görür. Paran az ise E serisi işini görür kasma olmaz sağlamdır. Yok ücrette sıkıntı olmaz diyorsan daha hızlı olan Q serisini öneririm.

Yukarıda ki gibi bir sistemle en yeni oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.

Kardeş kusura bakma ama artık o pc'den hayır gelmez.
Çünkü anakart arkadaşların verdiği ekran kartları destekleyemebilir. Seninki eski olduğu için büyük ihtimal AGP slotludur. AGP slotlu ekran kartları çok eskide kaldı. Piyasada İyi olarak Atinin 1GB 128-bit'lik bir ekran kartı birde Nvidia'nin 256MB 128-bit FX-5500 bulabilirsin. Bunları alsan bile işlemcin ver ram çok düşük. Onlarıda güncellemen gerekir. Uyumlu en güncel parçalar bulman çok zor. Paran varsa sistem yenilemek en iyi seçim olacaktır.

Geri