@ Perfetto ' Vol 2 ' :) BenBıktım ~ HACKED! Akdereli PaşaSedat;; 'By keLe$'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

paşasedat

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
paşasedat
Arkadaslar :) Birkezdaha hackle annemi bile sikebilirsin diyen Turan'a :S Acıdım
Ya turan sanırım yasın 19-20 aslında cokta kucuk deılsın ama kımle ugrasacagını bılmıyosun
Olsun Sende büyüyecen abim :S O değilde bazen ben bile acıyorum size .s.s

HACKER !

CAPTAN : Akdereli PaşaSedat;;

Bana Yardımcı Olan Gardaşlarım : By.Kele$ / muzzy / heAx Seco / Babakinq / Asi Dq / ZeRr

GARDAŞLARIM YANMDA ONLAR YETER BANA ;)

[IMG]http://b1203.hizliresim.com/v/x/3x0mm.jpg[/IMG]

yardımcı zerr diyorsun geçen gün zerr cfg dileniyor diye konu açmıştın ? :D

Başarılar.

Sedat sözünün eri oL La biRas....

Hackledin Noldu Ne Geçti Eline Bot Sedat. :D

sedat abicim fırat olmasa senden bi b*k olmaz. daha 2 gun once yanına geldım abi ayağı cekiyordun . + sen mı hackledın. de get ordan y*rr*m. fırat bılıyor o ıslerı. daha 2 gunluk veled. daha dun turedın . Bırde bana bıdaha adres vereyım gel falan deme. gelıyorum ya sen gelmıyorsun [ortalıkta olmuyorsun] yada köpek gibi yalvarıyorsun . işte sen bu kadar aciz birisin.

Ananın gotunu ıstırrım .

lan paşamısın nesın dedıklerı dogru keles fırat olmasa bi bok yapaman en son forumdada agzımı actırdn ulan oc u kahpe evladı 2012 yılında turedın 1 sene olmamısdır sen baslıyalı mıllete kafa tutma oc u zerr e de 2 -3 kere nbde konu actın kufr ettın sımdıde gardaşımınmı oldu oc u ne gevşek kaypak adamsın lan it.

Ts hackleyebilirsiniz,msn hackleyebilirsiniz,sk gaming üyeliği hackleyebilirsiniz fakat her konuyu paylaşmanız anlamına gelmez !

Konu locked #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri