Piiiinnnnngggggggg :@ Anlynlar baksın !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

zja

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
zja
cs1.5 te uzun zamandır pıngım 40ın altına dusmuyor sxe den kaynaklanıyordur dıye bekledm 2 3 sxe guncellendı benım pıngım halen aynı format attıgımda 1 gun nrmal 2. gun yıne aynı fakat oyunalemı sunucusuna grdgmde cok normal oluyor pıng ama dıger sunucularda fazla. ttnet aradım yenıden sınyal aldım butun degerlerım normal gozukmekte.

cs1.6 gırıyorum hıc bı zaman pıng olmuyo fakat 1.5 de duzeltemıyorum anlıynlar yardımcı olursa sevınırım .

Advanced SystemCare4 Tavsiye ederim onu yükle ve kur lisans bul ve gir turbo modonu aç ondan sonra Game Booster Advanced SystemCare4 üreticisinden online oyunlar için geliştirilmiş bir program 2sini birlikte kur ve kendine göre ayarları yap ve kendine uygun rate ayarları da çok önemli. bu programı tavsiye ettiğim arkadaşlarım ve ben olumlu sonuç aldım umarım sendede işe yarar :)

bende bi deneyeyim benim pingde önceden en fazla 25'ti 25 i geçmezdi şimdi 40 tan yukarı ttneti bugün aradım bakalım birde bu programı indirelim teşekkürler bu arada.

program felan hikaye ..! sorun hep TTNETTE ttnete verdigi bu kötü hizmetten dolayı teşşkr ederiz arkadaşlar ttneti arayınca ilk çıkan kişiyi pek sallamayın bana bu işten anlayan yetkili birini bağlayın deyin anca öyle olr..! 2 ay bu sorunu yaşamış biri olarka söylüyorum

Program hikaye değil önerdiğim programlar internetten ve bilgisayarınızda bulunan gereksiz gizli dosyaları ve pinge neden olacak dosyaları temizliyor. Bağlı bulunduğumuz internet hizmeti aldığımız yerinde önemi var tabi ama program falan hikaye değil 1. olarak programlar doğru adımlar uygulanırsa en az %90 bilgisayarımızdaki ve internetimizdeki hızın arttığını görüyoruz . lisans ve kurlum bilgileri için özel mesaj atabilirsinzi elimden geldğince yardımcı olabilirim.

:D system care yi kullanmadık ya bilmiyoz lan olm system careyi kullandık tan sonra sistem çöküyo bilip bilmedn konusma

Aynı sorun bendede var Can. Ganga görüyosun pingim 90-100. Dediğin gibi v1.6 da hiç bi sorun yok. Sadece v1.5 te var ping. Anlayan yardım etsin lütfen ?

aimi sil geçer Can. asklfjasfas

:D system care yi kullanmadık ya bilmiyoz lan olm system careyi kullandık tan sonra sistem çöküyo bilip bilmedn konusma

o kadar ödül almış program senin sistemini çökertiyosa vardır bi bildiği :) donanım bölümünde yapılması gerekenleri yazdım girip bakarsan ping sorunun kalmaz :)

Geri