Ping'im 10 fakat...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burako7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

burako7

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
burako7
Öncelikle selamun aleyküm beyler.Baslıktada gördüğünüz gibi ping'im en fazla 10 yanlız oyunda choke cıkıor ve oyunda kısa süreli donmalar meydana geliyor.Format attım net ara baglantı kablomu da değiştirdim yanlız hala aynı sorun var . Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şmdiden çok teşekür ederim.

Bende de aynı sorundan var.Daha önce de konu açmıştım fakat cevap veren olmadı.pingim düşük fakat 2-3dkda bir 5-10 saniye arası donma oluyor.:soru

Sanırım konuda yardımcı olucak bir yetkili bulunmamakta forumda.

Ben baya bi araştırdım.Sistemi biraz eski olanlarda oyunlar cpu kullanımı daha fazla oluyor csde de böyle oluyo galiba tüm programları kapattım, ''game booster'' diye bi program var oyuna girmeden onu baslattım sorun çözüldü sen de dene bakalım olucak mı

Dediğini bir deniyim fakat genelde bu modemdende kaynaklanbiliyormuş eğer bu " gamebooster " işe yaramazsa modemi değiştiricem eger modem sorunu çözerse burda belirtirim . İyi forumlar .

game booster işe yarar kardeşim dene

Denedim "gamebooster" adlı programı işe yaradı ama sorunun temel çözümünün bu olduğunu zannetmiyorum çünkü cs oynarken net üzerinden gelen verilerin pc ye gec iletilmesi gibi 1 problem di bu internet hızımla ilgili yada netimle ilgili bir sorunmu die müşteri hizmetlerini aradım ve netimle ilgili bir sorunumun olmadığını belirttiler ve Kesin çözüm modem değişikliği beyler değiştirdim ve her sey rayına oturdu. İyi forumlar.

iyi ozaman hersey rayına oturduysa :D bende gamebooster dicektim :d

:) Tesekürler ..

Cs yi baştan yuqLe qARdes Blqi qeceR.Ve içinede fazla bişe atma.skin fLan.

Arkadaşlar bu modem değişikliğide olmadı beni kandırdı pc oldu gibi oldu bi daha aynı şimdi gamebooster da da cs acamıyorum sxe hata veriyor..! Yardım lazım acil..

Arkadaşlar modem değişikliğide bir işe yaramadı bu sorun çok değişik 1 şey gamebooster lada cs ye giremiyorum gamebox a cs yi atıp ordan calıstırınca sxe hata veriyor bana birisi acil yardım etsin . Yanlız aklımda bi fikir daha var acaba ethernet soket girişlerinde toz filanda olabilir o yüzden yapabilir die tahmin ediyorum son çare pc nin içini temizlicem aklıma gelen en son çare bu.

Arkadaşlar modem değişikliği bi göz yanılması gibi 1 şeymiş sanırım gene sorunlar başladı bi işe yaramadı yani modem de. Gamebooster ' de gamebox kısmına cs simgesini attığımda ordan girmek istediğimde sxe hata veriyor işletim sistemim win7 ve pc mde bayağı 1 kuvvetli çöpe atılcak cinsden diğil .Son olarak aklıma bir şey daha geliyor kasanın içini açıp ethernet soketlerini temizlemek belki son ihtimal bu çözücek olayı eğer çözmesse cs ye son kendi configlerimi paylaşıcam :) Yardım edebilicekler yardımlarınızı esirgemeyin bilgiler paylastıkça çoğalır ve güzelleşir iyi forumlar.

Post kasmıyorm Yanlıslıkla olduy dün nette sorun vardı

Geri