Pinq Dusurmeyı BlenLer Yardm Pls

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qORqeOuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

qORqeOuS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
qORqeOuS
beyler eskden pinq 20 den fazla olmazdı sımdı kınqofda 40 dan assagıya ınmıo senoynada da 30 dan assagya ınmıo ındırmeyı blen bırı yardım pLSs

açıkta internetle çalışan program msn vs gibi bir şeyler varsa kapat , birde modemi resetlemeyi dene

KRdes pc ye format ble attım gecmio YAw

bağlantın yavaşdır ,düzelir

eğer düzelmezse cl_cmdrateyi düşür 30-35-40 filn yap

kardesım cl_cmdrate yi düşürdümmü pınq ınıyor acaba oyun kasmayı eTkılermı dusurursek

Sen 30 40 60 Dan Bahsediğon ßenim Ping :D 120 en dusuk :D aLısdım artık ölede Kasıom xD :D ALLAH yardımcın oLsun :D insL .! Bulursun Care. .! :D 90 ping im oldugunda hawaLara ucuyorum :D

Yardım Bölümüne taşınmıştır.

Ttnet 4440375 aracısaksın benim pingim yüksek ping değerlerimi sıfırlatmak istiyorum diyeceksin düşecek pingin

Sen 30 40 60 Dan Bahsediğon ßenim Ping :D 120 en dusuk :D aLısdım artık ölede Kasıom xD :D ALLAH yardımcın oLsun :D insL .! Bulursun Care. .! :D 90 ping im oldugunda hawaLara ucuyorum :D

benimde senin gibi idi 80 oldumu namaz duruyodum :) Ttneti aradim ping değerlerimi sıfırlattım düzeldi şimdi 30 28 oyle oynuyorum 1.6 da :)

Saolun BeyleR

baglantından falan deildir kardeş oynadıgın serverdan olabilir sunucudanda olabiliyo bence başka sv dene düzelir yada bilgisayarında virüs falan vardır internet baglantında bilgisayarına format at sürücülerin hepsini silip tekardan yükle wall hack yada cfg falan kullanıyosan ondanda olabilir modem kablosuna bi bak ezilmiş yada bilgisayarın kasasına yda modemin arkasına giden kablonun dogru takıldıgını emin ol ağ baglantını tek kişilik ağ kulandıgından emin ol çift bilgisayar kullanıyosan aynı internette kasabilir

Geri