Poşetlik

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Çöp poşetleriniz sağda solda ortalıkta kalmasın, Hem şık hemde kullanışlı bir aksesuar yapmak çok kolay... hemen dikdörtgen bir kumaşı dikin üst ve alt tarafına lastik geçirin ve hayal gücünüzle süsleyin işte poşetliğiniz hazır.. artık eve misafirleriniz nasıl yapıldığını sormaktan kendilerine alamayacaklar
smile.gif

dscn2321_1252336134.jpg

Gelelim alışverişe
smile.gif
benim gibi kendi başlarına alışverişi üstlenen kadınların işini oldukça kolaylaştıracak bir ürün yapıcaz şimdi. Bir yandan eldeki ağırlık öte yandan hepsini dağıtmadan bir arada tutma çabaları, bu esnada kesilen eller, bir de üstüne onca poşetle cebelleşirken diğer alışverişleri yapmaya çalışma girişimlerine son vermek isterseniz aşağıya resmini koydum.. Aslında yapımı hakkında pek anlatılacak bişey yok, bir kaç poşeti kendiniz yapıp tutatcak kısmını binbir çeşitlerden veya ona benzer alternatif aralar bularak ki bu sizin yeteneğiniz ve hayal gücünüze kalmış, aşağıdaki gibi bir ürünü yapabilirsiniz.. Örnek bizden uygulama ve zenginleştirmek sizden..

posettasiyici_1252336358.jpg

Aşağıdaki poşetlik için ise evdeki eskileri değerlendiricez.. bir çocuk askısı kumaş ve çeşitli fistolar işte bu kadar artık herzmanki gibi yine sizin beceri ve kabiliyetinize kalmış..

goruntu029_1252336550.jpg

Aşağıdaki poşetlik modeli eskişehir odunpazarı nda oradaki teyzeler örüp satıyorlardı.Siz okurlarıma model olması amaçlı internetten buldum ve buraya koyuyorum umarım işinize yarar..Çok tatlı ama
smile.gif

kirpi_1252336719.jpg

poşetlik sevenler için değişik bir model de benden. lif ipiyle örüp üzerini sık iğne çiçek ve kristal boncuklarla süslüyoruz. çok güzel bir poşetlik oluyor

dsc01427_1252336778.jpg

Geri