pr0 fRÂq waR mı boyLé ßi$i . ? Yok Abi wLLa Adam Kinq. # sXe 8.6 [ $h3w4 frkÂN ]Kinq

0
EXE RANK

shewa3834

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
shewa3834
Evet Kardeşlerim Buyrun :thumbdown:

[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/8099/0wwww.png[/IMG]

Saçma Sapan Yorumlarla Kendilinizi AşağıLamayın KardeşLerim ;) Sizlere 1 frÂq k0ydum beqenen yoRum yazaR , Beqenmeyen AfedeRsiniz ***tir0Lup qiDéR ..

Şimdiden y0rum yapanLarin eLLeriné saqLkk (; EywLLh..:001_cool:

$h3w4 FurkÂn . Kinq .#:thumbup:

Sen yaşıyon mu hala ya, insan alçak gönüllü olur az. Yaptıgın fragda da pek bişey yok yani :S

Ne Demek İstiyorsun Kardeşim Yaşıyonmu Filan ? Fr^q bi$éye benzemiy0 fiLÂn di0sn 0 zaman aynısından bi tanede sen yÂp'da k0y q0RéLim hadi k0c'um buRda bıdı bıdı yÂpma ;) Retry Manyaqı Sénii ;)

Ne Demek İstiyorsun Kardeşim Yaşıyonmu Filan ? Fr^q bi$éye benzemiy0 fiLÂn di0sn 0 zaman aynısından bi tanede sen yÂp'da k0y q0RéLim hadi k0c'um buRda bıdı bıdı yÂpma ;) Retry Manyaqı Sénii ;)
Açtıgım konulara bak görürsün fragı. Ne kadar gülünç oldugunu anlatamam bi de şekilli falan yazmaya çalışıyor ya pffkdfjsdfsd

+ öyle her yaptıgımız fragı koymayız biz. :S

Hiç kusura bakma 1.cisi oynadıgın sw bak 2.cisi düzgün konuş 3.cüsü frag idare eder

y0L aL weLéd c0k qoRduk b0yLé senin qißi diyenLéRi sonRa aLayı Retry Manyaqı Ne İş ? [Nej-]

y0L aL weLéd c0k qoRduk b0yLé senin qißi diyenLéRi sonRa aLayı Retry Manyaqı Ne İş ? [Nej-]
Pf ok aeo görüşürüz.
1 laf ögrenmiş ısıtıp ısıtıp getirir önümüze:S

Hiç kusura bakma 1.cisi oynadıgın sw bak 2.cisi düzgün konuş 3.cüsü frag idare eder

Kardeşim Kusura Bakma Ama Oynadıqım sw'a qiR boyLe bi fRaq yÂp sana hLL.. 2.cisi düzqün k0nus demişssin bize 1 adım atana , biz 2 adım ataRz yÂni bizé DurustLukde de İpneLikte de bize 1 wuRana biz 2 wuRuRz ;) Hadi EywLLh.

Pf ok aeo görüşürüz.
1 laf ögrenmiş ısıtıp ısıtıp getirir önümüze:S

Kardeşim Neyi Isıtıp Isıtıp Koyuyorum .
1.cisi Tartışmayı Başlatan Sensin.
2.cisi de Şunu Diiim Çok qüwéniosan qéL ws . .

Yok Abi wLLa Adam Kinq. #

Bırakalım ya ezer mezer bizi:blink: 1.6 oynuyorum ben gelirsen yaparız
+ ben tartışma başlatmak için söylemedim, gördüğümü söyledim. Az mütevazi ol 1 frag yaptım diye ne o yok adam king falan. Sağlam admalarla ws yap görelim kinkliğini minkliğini

yaRn ws yapaLmmı akanzy msnmi ekle

bende bi şey sandım 52 - 3 yaptıqımda cekmeye tenezzür etrmiyorum kinqmiş peh xD

lan kamil herif hem frag koyuyosun hemde eleştiri alınca laf sölüosun millete hep istersin sana king desinler bu işler böle değil işte hani fragında o kadar super olsa gam yemicem eleştirilere acık ol biraz

ç000k var bndan

Gittim yattım geldim hala konuşuonuzmu :D

Geri